Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко вимагає у Зеленського відпустити чоловіка: “Він виступав за мир”

Відома українська телеведуча і дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко звернулася до Володимира Зеленського з вимогою відпустити її чоловіка з-під варти.

Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук завжди привертав до себе чимало уваги з боку громадськості за свою неоднозначну політичну позицію — його партія “ОПЗЖ” проросійська, а сам він є кумом президента рф путіна.

Зрештою все це привело політика на лаву підсудних — у 2021 році Медведчуку оголосили домашній арешт, а також закрили його телеканали.

Втім, після 24 лютого 2022-го мільярдер зник, але втекти за кордон не вдалося — 12 квітня його затримали під час спроби виїхати з України.

Як виглядає маєток Медведчука на Закарпатті
Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко вимагає відпустити її чоловіка

Вже на наступний день, 13 квітня, з цього приводу висловилася Оксана Марченко, яка виклала в мережу відеозвернення, адресоване українському президенту Володимиру Зеленському.

Скандальна телеведуча виступила з вимогою негайно звільнити її чоловіка з-під варти, адже він, мовляв, не порушував законодавство і прагнув миру:

“Віктор Володимирович не порушував жодних законів України, не покидав її територію. Він завжди виступав за мир і діалог, згоду в Україні”.

Марченко запевняє, що її коханого всупереч діючому законодавству переслідують з політичних причин. У підсумку вона заявила, що чекає від Зеленського відповіді.

Нагадаємо, сама Оксана покинула територію України ще 19 лютого, перетнувши кордон у Чернігівській області і виїхавши у Білорусь, після чого в мережу вийшов фрагмент нового випуску її авторської програми “Паломниця” з продажним Миколою Басковим.

Тікала дружина Медведчука у супроводі охоронців, а де саме вона перебуває зараз, не розголошує.

Схожі статті

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.