Олексій Арестович в юності та зараз: в мережі показали, як з віком мінявся найбажаніший чоловік України (ФОТО)

В мережі з'явилося фото Олексія Арестовича в юності. Подивіться, як з віком мінявся найбажаніший чоловік України, від якого українки у нестямі.

Олексій Арестович у ці лихі для України часи став символом незламності духу і стійкості характеру, адже саме він щодня заспокоює мільйони співвітчизників, даючи надію на краще.

Крім того, героя нашої сьогоднішньої статті вважають ледь не найбажанішим чоловіком нашої країни, бо українки від нього у нестями, а інтерес до його персони росте навіть попри той факт, що він одружений.

Арестович вийшов на зв'язок до українців з доброю звісткою
Олексій Арестович в юності та зараз

Нарешті у вільному доступі з’явилося фото молодого Арестовича, яке зібрало безліч коментарів.

Так, на сторінці програми “Зірковий шлях” в Інстаграмі виклали колаж з Олексієм тоді та зарад, щоб можна було порівняти, як він змінився з роками:

“Мало хто знає, але колись радник керівника Офісу Президента України проводив психологічні тренінги, знімався у фільмах, працював актором у театральних виставах. Тепер Олексія Арестовича знає кожен українець. Політика вважають крашем [з англійської — той, хто дуже подобається], а його голос — найкращим заспокійливим”, – наголошує “Зірковий шлях”.

Ось як на фото відреагували користувачі мережі:

  • “Не сказала би, що прямо краш. Але харизматичний, розумний чоловік, це і є його головна родзинка”;
  • “Гарнющий, ну й розумнющий теж…”;
  • “Так, з роками став набагато цікавіше”;
  • “Але ж красень”;
  • “Породу вже було видно змолоду”.

Нагадаємо, дружина Арестовича — Анастасія Грибанова, директорка з розвитку в одному з українських видавництв, у подружжя є дочка і син, а також у Олексія залишилася донька від першого шлюбу.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.