Схудла і стильна: Адель блиснула стрункою фігурою на британському шоу

Британська співачка адель повернулася на телебачення у новому образі.

У суботу, 24 жовтня, популярна британська виконавиця Адель взяла участь у гумористичному шоу Saturday Night Live. На передачу співачка з’явилася в образі від української дизайнерки Наташі Зінько. Це була джинсова сорочка з корсетом і джинси, а на ногах виконавиці красувалися ботільйони. За правилами карантину Адель одягла чорну маску, в якій її і сфотографували.

Для виступів на самому шоу британська співачка обрала три різні образи. Першим з них був чорний топ з відкритими плечима і довгими рукавами і стильна спідниця-олівець.  Образ повністю підкреслював нову фігуру співачки, яка не лишилася непоміченою.

Зірка зізналася, що хвилюється одночасно співати і вести шоу. також співачка взяла участь у кількох гумористичних сценках. Щоправда зміст однієї з них глядачі і прихильники зірки не зрозуміли.

Суть постановки полягала у тому, що дві подруги приїхали до Африки на відпочинок і бачать довкола себе білих жінок з чорними чоловіками. Глядачі розгледіли у сценці натяк на секс-туризм. І відверто не зрозуміли навіщо Адель взяла участь саме у цій постановці. Про це вони написали у коментарях під відео.

У шоу Saturday Night Live окрім Адель взяла участь і інша популярна американська співачка H.E.R. Для цього виступу Адель змінила образ на оксамитовий костюм, який теж підкреслив нову фігуру зірки.

Також під час шоу Адель пожартувала з приводу втрати ваги. Вона зазначила, що через канатинні обмеження і неможливість подорожувати багато і надовго, їй довелося брати лише частину себе і саме цю частину глядачі зараз бачать.

Зазначимо, що після розлучення з чоловіком і роботи з тренером виконавиця хіта Hello втратила майже 50 кг. Виконавиця зазначає, що подобається собі новою.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.