У Хмельницькому родина отруїлася чадним газом: жертвами стали двоє дітей

Коли глава сім'ї прийшов зранку додому з нічної зміни, то застав страшну картину: молодший син уже не дихав, жінка і старший син були у непритомному стані. Всі отруїлися чадним газом. Маму і сина забрала екстрена медична допомога.

Трагедія сталася у ніч з суботи на неділю, 25 жовтня. Чотирирічного хлопчика лікарі уже застали мертвим. За життя 9-річного лікарі боролися дві доби, але 27 жовтня він помер.

Відкрито кримінальне провадження за статтею “Умисне вбивство”. Правохоронні органи встановлюють винуватих у смерті дітей та обставини, за яких відбулося накопичення чадного газу.

Коментарі сторін суб’єктивні та суперечливі. Газова служба стверджує, що газове обладнання в квартирі встановлене зі значними порушеннями.

 

Натомість, мешканці будинку свідчать, що і раніше чули в будинку запах газу та викликали аварійну службу. Зокрема, про це говорить і подруга родини у Фейсбуку: «В суботу ввечері сусіди викликали газову службу, яка приїхала і не зробила зовсім НІЧОГО! Вночі проти неділі також викликали швидку, бо діткам було поганою. Швидка зробила уколи і сказала, що це звичайне отруєння».

На запитанням до бригади, чому під час першого виклику не забрали родину у лікарню, ті відповіли, що мати відмовилася.

Отож, у цій історії багато темних плям і запитань, які доведеться з’ясовувати правоохороням.

 

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.