Українська поліцейська відрізала своє розкішне волосся, яке пожертвувала на перуки для онкохворих діток

Співробітниця Національної поліції Україна Мар'яна Жизномирська власним прикладом довела, що робити добрі справи і допомагати – це просто.

Мар’яна Жизномирська – інспектор відділу соціальної роботи Управління кадрового забезпечення поліції Чернівецькій області. Також вона мама двох синів, володарка титулу “Міс Поліцейська Буковини-2019” і просто неймовірно красива дівчина з добрим серцем.

У минулому році героїня нашої сьогоднішньої статті вирішила пожертвувати свою розкішну косу довжиною в 50 сантиметрів на перуки для онкохворих землячок Софійки і Валерії, які залишилися без волосся після лікування хіміотерапією. Дівчатка лікуються в чернівецькій лікарні:

“Волосся – це не тільки жіноча краса, а й сила, яка надає впевненості в собі. Але я не шкодую, навпаки – пишаюся своїм вчинком, бо для хворих діток важлива будь-яка підтримка. Вони як ніхто відчувають щирість і теплоту”, – розповідала Мар’яна.

Мар'яна Жизномирська
Мар’яна Жизномирська

Таким чином поліцейська розпочала ініціативу “Підтримай тих, хто потребує”. На цей благородний жест Жизномирську надихнула 10-річна харків’янка, яка теж віддала своє волосся для дітей з алопецією. Це хвороба, яка призводить до облисіння.

Харків'янка Емілія, яка пожертвувала своє волосся для дітей з алопецією
Харків’янка Емілія, яка пожертвувала своє волосся для дітей з алопецією

Вже через пару місяців після пожертвування перука для однієї з дівчаток була виготовлена, після чого її мама поділилася фотографіями з Нацполіцією, на яких щаслива Лєра приміряє нові зачіски.

Дівчинка, яка отримала перуку з волосся Мар'яни
Дівчинка, яка отримала перуку з волосся Мар’яни

До речі, вже не вперше Мар’яна причетна до благодійності. У 2019 році вона брала участь в конкурсі краси, де проводився збір коштів для лікування тяжкохворої мешканки Буковини.

Схожі статті

Не заплатив за воду — потрапив на білборд ганьби: як в Україні борються з неплатниками за комунальні послуги

Проблема заборгованості українців за комунальні послуги практично досягла масштабів національної катастрофи, адже рахується вона десятками мільярдів гривень.

Наша поліція нас все ще береже?

У Рівненській області діючий співробітник Нацполіції організував групу з «продажу» посад у Головному управлінні Національної поліції області. А на Львівщині – гостра нехватка працівників у патрульній поліції.

Вчитель із Заліщиків Тернопольської області здобув премію у 250 тисяч гривень

Переможцем національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2020 став учитель історії та громадянського суспільства з міста Заліщики Тернопільської області Василь Дяків.