Молода дружина Віктора Павліка публічно зізналася йому в коханні: гроші та статус тут ні до чого

Молода дружина Віктора Павліка зізналася яким був для неї цей рік.

Катерина Репяхова, яка нещодавно стала офіційною дружиною співака і народного артиста України Віктора павліка, вирішила підбити підсумки цього року.

Дівчина розповіла, що для них цей рік став роком випробувань. Вона зазначила, що разом з чоловіком вони пережили смерть його молодшого сина від раку, відміну весільної церемонії, фінансові складнощі, пов’язані з відсутністю роботи через пандемію і так далі.

Нагадаємо, що цього року молодший син Віктора Павліка помер у віці 21 року після тривалої боротьби з онкологією. Про це згадував і старший син співака, зауважуючи, що його брат був дуже свідомою людиною і не хотів жити інвалідом і бути тягарем для родини.

Проте разом з цим Катерина Репяхова зізналася всім, і собі в першу чергу, що всі випробування показали їй за що вона насправді любить свого зіркового чоловіка. І справа, як зазначила молода дружина артиста, зовсім не у грошах.

Зауважимо, що багато прихильників співака звинувачували дівчину меркантильності та прагненні отримати легкі гроші від багатого чоловіка.

На знімку, яким дівчина супроводила допис вона постала у ніжній весільній сукні, чим викликала захват прихильників.

У дописі Катерина Репяхова відмітила, що з Віктором Павліком вони разом вже п’ять років. І визнала, що це був найскладніший для них рік.

Раніше зіркова дружина поділилася з прихильниками нелюбов’ю її чоловіка до фотосесій. Вона зауважила, що знімок зробила її мама під час візиту до доньки. Як жартівливо підписала кадр Катерина Репяхова, знімок вийшов з першого разу.

Прихильники дівчини зазначили, що у них схожа ситуація, коли другі половинки не дуже люблять фотографувати або фотографуватися. Такими коментарями вони заспокоїли дівчину.

Схожі статті