Катя Осадча похвалилася новеньким авто: таке собі не може дозволити навіть Юрій Горбунов

Катя Осадча засвітила новеньке авто.

Катя Осадча не довго переймалася через невдалий попередній рік і вже готова зазирнути у майбутнє, щоб дізнатися що ж їй приготував новий рік..

Поділившись враженнями від року, що минає, ведуча “Світського життя” Катерина Осадча вирішила впевнено і з усмішкою рухатися у прийдешній 2021 рік.

І варто зауважити, що у зіркової ведучої є спосіб ефектної появи у новому році. Йдеться не лише про грандіозні плани та цілі, на які Катерина Осадча неоднозначно натякнула.

Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча вирішила зробити цей рік хоч трохи кращим і слідом за чоловіком Юрієм Горбуновим похизувалася новим авто.

Телезірка позувала у новенькому седані марки Jaguar, зауваживши, що чи з віком, чи з досвідом кермування приходить бажання змінити позашляховик на елегантний, але не менш комфортний седан.

Катерина Осадча показала нове авто
Катерина Осадча показала нове авто

Вартість такої лялечки вражає, адже виклала за нього Катя Осадча не багато, не мало, 3 000 000 грн. Прихильники не могли оминути увагою таку коштовну покупку і розділилися на два табори. Одні підтримали ведучу і привітали з новеним автомобілм, але знайшлися і ті, хто не дуже порадів такій обновці ведучої і засудив її за марнотратство.

Не лише Катя Осадча вирішила підняти собі настрій. Не відстав від зіркової дружини і її чоловік Юрій Горбунов. Шоумен похвалився новеньким Range Rover, вартість якого значно скромніша вартості авта його зіркової дружини і стартує від 1 623 000 грн.

Новенький автомобіль ведучого помітили на заправці, куди зірковий татко заїхав зі своїм сином.

На знімку ведуча “Світського життя” позує в автомобілі у білому образі. На ній білий жакет і спідниця в тон довжини міді з боковим розрізом, який відкриває її стрункі ноги. При цьому на обличчя Катя Осадча нанесла ледь помітний макіяж, який привернув увагу шанувальників зіркової ведучої і викликав захоплення.

Крім святкового настрою, з яким Катя Осадча готова йти у новий рік, вона ще й сяде за кермо спортивного авто, яке трохи більше року тому ведучій купила слідом за своїм не менш зірковим чоловіком Юрієм Горбуновим.

Раніше телезірка розповідала, що сама за кермо сідає лише у вихідні дні, а робочі будні проводить на пасажирському сидінні.

А от місце водія по праву займає її чоловік Юрій Горбунов, саме так вирішили під фото прихильники, оскільки зірка не розповіла хто ж саме возить на роботу Катю Осадчу. Звісно, підписники не могли пройти повз і не пожартувати з цього приводу.

Вони жартома зауважали, що Катя Осадча сідає за кермо на вихідних, оскільки її чоловік не забуває відзначити кінець тижня.

Під новим дописом прихильники засипали ведучу “Світського життя” компліментами, побажаннями гарного відпочинку та здоров’я.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.