Наталія Могилевська не терпить конкуренції: першою в українському шоу-бізнесі відкрила школу блогерів

Наталія Могилевська продовжує відкривати талановитих людей.

Незадовго до новорічних свят українська співачка Наталія Могилевська представила нову композицію у новому для себе жанрі.

Ще до того, як композиція стала популярною, співачка була переконана, що пісня “Натусік” стане хітом і під неї країна зустрічатиме Новий рік. Чому артистка так була у цьому впевнена. не відомо, але її слова виявилися поглядом у майбутнє і тепер “Натусік” не сходить з вершин музичних чартів.

Легка та святкова композиція настільки сподобалася прихильникам співачки, що вони почали знімати коротенькі відео і викладати їх у TikTok. Артистка зауважила, що не очікувала аж такого успіху пісні і популярності нового персонажа Натусіка.

Талановиті прихильники Наталії Могилевської продовжують знімати відео
Талановиті прихильники Наталії Могилевської продовжують знімати відео

А у відео деяких своїх прихильників з’явилася і сама співачка.

Наталія Могилевська стала зіркою TikTok
Наталія Могилевська стала зіркою TikTok

Наталія Могилевська зізналася, що їй приємно від того, що її шанувальники настільки творчо підійшли до її хіта. Схоже, така кількість талановитих підписників насторожила артистку і вона вирішила допомогти їм розкритися, зробивши з них блогерів.

Прихильники зірки не забарилися відреагувати на це повідомлення і відразу взялися коментувати.

Більшість залишили Наталії Могилевській привітання зі святами і попросили зробити прямий ефір. Співачка пообіцяла організувати його на Різдво, а поки продовжує готуватися до сольного концерту, який пройде у перший день нового року.

Крім привітань, зірка отримала пару уїдливих коментарів щодо відсутності звуку у відео. Проте зірка майже ніяк не відреагувала на них.

Крім змін у репертуарі, Наталія Могилевська вирішила поки не ділитися підсумками року. А якби і вирішила, то стала б єдиною зіркою. яка не дуже засмутилася і втілила у життя нові проекти.

Схожі статті