Філіп Кіркоров публічно зізнався продюсеру Яні Рудковській у коханні: не Пугачовою єдиною

Філіп Кіркоров привітав стару подругу Яну Рудковську і написав, що любить її.

Нещодавно відомий та досить скандальний російський продюсер Яна Рудковська відсвяткувала 46-й день народження. А саме 2-го січня. Вона є дуже старою подругою Філіпа Кіркорова, з яким вони водять дружбу вже понад 20 років. Вони не раз були помічені разом у дуже неоднозначних ракурсах. Багато прихильників підозрювали їх у романі.

Таким довготривалим стосункам можна тільки позаздрити.

У пані Яни є чоловік (фігурист Євгеній Плющенко та двоє синів). Та це не завадило Філіпу Бедросовичу гучно продемонструвати свої щирі та ніжні почуття до своєї подруги.

Філіп Бедросович та Рудковська
Філіп Бедросович та Рудковська

Щирі привітання

Співак опублікував привітання для Яни у відеоформаті, де показав неймовірну кількість світлин з продюсером. У друзів романтична історія відносин! Безліч фотографій було зроблено у різні періоди життя знаменитостей, але разом вони тільки посміхаються.

Філіп Бедросович в обіймах пані Яни
Філіп Бедросович в обіймах пані Яни

Ти приголомшлива людина, справжня бойова подруга. Все до чого ти доторкаєшся приречене на успіх! Твій життєвий шлях як казка, зі своїми тернами, але завжди зі щасливим і прекрасним фіналом. Залишайся такою ж неймовірно сильною і вразливою, вишуканою і вічно молодою мамою! Другом, яка поза обставин і поза подіями! Ти не просто людина, а справжній всесвіт, в якій багато планет твоєї долі! Я тебе люблю, Яно! -саме так звернувся до подруги Філіп Кіркоров.

Талановита людина талановита у всьому. Не кожен може похизуватися вмінням складати настільки ніжні привітання.

Швидка відповідь

До речі, пані Яна не змусила себе чекати і відповіла взаємністю.

Відповідь Яни Рудковської
Відповідь Яни Рудковської

Хто зна, можливо, якщо б Євген Поющенко не трапився на шляху Яни, то Кіркоров був би зараз одружений?

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.