Як саме Оля Полякова стала знаменитістю: якими методами Суперблондинка вигризала місце в шоубізі

Стати Суперблондинкою не кожній по кишені та по силам.

Сьогодні, 17 січня, українська артистка Оля Полякова святкує свій 37-й день народження. Тому ми вирішили пригадати, яким був шлях суперблондинки до слави.

Родина

З огляду на те, що Оля народилася у досить непростій сім’ї, а саме у сім’ї дипломата та лікаря, можна подумати, що їй шлях не був тернистим. Але це помилкова думка. Хоча її вітчим не був останньою людиною в країні кар’єра Олі Розвивалося важко.

Суперблондинка народилася у Вінниці, а її вихованням займалася бабуся тому, що у батьків не вистачало часу на дитину. Оля отримала декілька музичних освіт, а також являється оперною співачкою. Діапазон голосу артистки становить 3 октави. Полякова приймала участь у Єралаші, що не дивно, адже у співачки неабияк розвинуте почуття гумору.

Маленька Оля Полякова
Маленька Оля Полякова

Початок кар’єри

Її музична кар’єра почалася у 2000-му році, але стартувала вона дуже невдало. Навіть зараз її найперший кліп зібрав на YouTube не більше 6 тис. переглядів, що неймовірно мало.

У 2005-му Оля змінює продюсера, записує пісні із знаменитостями Любашей і групою «Чай вдвоем». Але переломним в кар’єрі співачки став 2008-й, коли спільно з Юрієм Барибіним Оля придумала собі новий образ. Зірка випускає максі-сингл «Суперблондинка» і заявляє, що придумала власний напрямок в музиці. Епатажна «українська Леді Гага», як тут же охрестила її преса, бере веселістю і завзяттям – навіть під найпростіші її ритми хочеться танцювати.

Світлина 20-річної Полякової
Світлина 20-річної Полякової

Потап

А далі почалася її тісна співпраця з репером та продюсером Олексієм Потапенко, який зробив із Олі суперзірку. Потап не раз доводив, що має абсолютний талант піднімати популярність будь-якого виконавця і Полякова знала до кого зверталася.

Співачка має безліч нагород, а також ставала жінкою року.

Чи заслужено Оля – одна з найпопулярніших співачок в Україні, вирішувати тільки слухачам, але маємо зазначити, що все ж таки, Полякова багато працювала, аби досягти цього результату.

Схожі статті