Влад Яма покинув Україну та почувається щасливим: “Тут всі радісні та посміхаються”

Суддя танцювального шоу на каналі 1+1 "Танці з зірками" проміняв спокійне життя в Україні на буремні Штати.

Влад Яма по праву найвідоміший танцюрист України. Він запам’ятався глядачеві не тільки своєю майстерністю, а й мудрим суддівством на проектах. Проте, професійну діяльність на певний час довелося припинити, адже через травму та локдаун.

На це зірка не раз скаржився у своїх сторіз у мікро-блозі в Інстаграмі.

Та, ось недавно, шокував новиною своїх прихильників – він покидає Україну та вирушає не куди-небудь, а у Сполучені Штати Америки.

Яма разом з родиною направився у курортну місцину – Майямі. За словами Влада, там він планує не тільки відпочивати, а й працювати.

Вилітав артист з родиною з засніженого Києва та розповідав, що попри карантин, аеропорт переповнений людьми. Довелося мандрувати до далекої країни через Стамбул. Під час подорожі, Яма показував, як цікаво у літаку його синові, адже малюк вперше побачив інтерактивні монітори.

Прилетівши до Майямі, танцюрист одразу вирішив відправитися на прогулянку з родиною та поділитися враженнями з теплих країв.

За словами артиста, там дуже привітна атмосфера, всі радіють сонячним дням, посміхаються та відкриті до спілкування.

Влад поділився враженнями від нової країни. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Найбільше емоцій, звісно у малолітнього сина Влада. Дитина щиро радіє тому, що потрапила до океану та з усмішкою бавиться у теплій воді.

Після вуличних розваг родина вирушила до торговельного центру. Як, виявилося, сімейство танцюриста вже тут було не раз і навіть має традицію робити спільне фото у спеціальній фотобудці.

Ось, що дійсно здивувало артиста – магазин, присвячений пандемії. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Загалом суддя “Танців” задоволений подорожжю та не забуває ділитися своїми враженнями з прихильниками. Про те, чому Влад вирішив поїхати з України ми писали тут.

Схожі статті