Історію померлої Юлії Началової не завершено: знайшовся таємний спадкоємець

Юлії Началової не стало у 2019 році. Проте, пам'ять про неї не згасла. Більше того, нещодавно виявилося, що у неї є таємний спадкоємець.

Юлія Началова. Співачка з ніжним голосом та нескінченним талантом покинула цей світ у 2019 році. Близькі згадували, що у неї було безліч планів, яким, на жаль, не вдалося здійснитися.

Її зірка почала сяяти ще у 90-х. У 2005 році вона проявила себе у якості акторки, коли зіграла з тодішнім ще актором, а тепер Президентом Україні у мюзиклі.

Трагічною її життя зробила гонитва за красою та модою. Началова вирішила зробити собі збільшення грудей. Нові імпланти не прижилися, почалося зараження крові. Згодом відмовили нирки.

Щаслива Юлія зі своїм чоловіком.

8 березня зірка потрапила до лікарні. У неї вже відмовляла нога, яку від гангрени Юлія намагалася самостійно лікувати знеболювальним. Добивав її організм цукровий діабет, на який співачка хворіла 8 років. У медичному закладі її одразу поклали у медикаментозний сон. Проте, ні ця маніпуляція, ні операція не допомогли вижити жінці.

Юлія померла.

Осиротіла донька Юлії Началової.

Здавалося, що на цьому її історія мала стати світлою пам’яттю. Проте, стало відомо, що у зірки є спадкоємець – син, якого приховувала родина від журналістів.

За даними московського видання у Началової окрім старшої доньки є син.

Журналісти сфотографували потенційного сина покійної Юлії

Журналісти дізналися, що ще за життя співачка лишила свій біологічний матеріал для того, щоб спробувати штучне запліднення. Проте, всі спроби були провальними. Окрім однієї.

Її заморожену яйцеклітину медики використовували для того, щоб сурогатна мати виносила малюка. Зараз хлопчик живе з батьком і часто бачиться з батьками Началової і її старшою дочкою Вірою Алдоніною.

Дізнатися більше про життя цієї дивовижної співачки та трагічну смерть ви можете у відео:

Схожі статті