Українська поп-діва Тіна Кароль схудла до невпізнаваності: Дан Балан не пробачив коханій кардинальних змін

Тіна Кароль вразила підписників неймовірними змінами: спортивна та худа.

Українська відома співачка та виконавиця безсмертних хітів Тіна Кароль вирішила позбутися ваги після новорічних свят. Тим паче, що карантин, який продовжувався три неділі сприяв можливості зайнятися своїм тілом. Тож Тіна Кароль взяла себе в руки та віддалася спорту та дієтам.

Дієта

Тіна повідомляла раніше, що її дієта основується на відмові від жирів та кислот. А результати праці над тілом не змусили себе чекати і співачка вже має змогу похизуватися пресом та худими ніжками. Що вона і зробила.

Скріншот сторінки Тіни Кароль
Скріншот сторінки Тіни Кароль

Фото

Сьогодні виконавиця опублікувала фото, на якому видно, що Тіна здобула форми, про які мріяла. На її животі красуються кубики пресу, а голені – худі та прекрасні.

Цікаво чи сподобається поп- діва Дану Балану  у такому форматі. Адже він завжди обирав фігуристих жінок навіть у своїх кліпи. Тим паче, що Тіна зробила деякий натяк на їх стосунки з Баланом. Вона зняла коротке відео, на якому показана картина з обличчями виконавців і посміялася з невідомим чоловіком. Голос чоловіка був лише за кадром, тоже незрозуміло хто це був: можливо й сам співак.

Що відбувається

Що зараз відбувається між Тіною та Даном – невідомо, але більшість підозрює, що пара розпалася. Адже він давно займається лише  своєю кар’єрою, а співачка з головою поринула в особисті справи. На майданчику вони лише вітаються і нічого більше, що приводить лиш до єдиного: висновку або вони розсталися, або це був лишень вдалий піар-хід.

Скріншот сторінки Тіни Кароль
Скріншот сторінки Тіни Кароль

Щоб дізнатися більше про роман Тіни Кароль і Дана Балана дивіться відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.