Зібров, Мейхер, Брежнєва та інші розповіли, ким були їхні батьки: далеко не зірки

Зараз зірки шоу-бізнесу не соромляться говорити про свої гонорари та показувати дорогі маєтки. І наші герої всього досягли самі, адже батьки не могли їм допомогти.

Павло Збров, Надія Мейхер та інші зірки шоу-бізнесу сьогодні по праву належать до багатих і знаменитих. У них є власні бренди, їх впізнають на вулицях і вони, без перебільшення, можуть собі дозволити буквально все. Проте далеко не завжди їхнє життя нагадувало красиву казку, адже всі вони були вихідцями з простих родин.

Так, батько народного артиста України та головного вусаня Павла Зіброва Михайло мало того, що був військовим, він ще й освоїв 40 робітничих спеціальностей, аби мати змогу прогодувати родину. Відомий син згадує, що одними з професій батька були підривник на кар’єрі та колій свиней. Саме така багатогранність та професіоналізм дозволяли батькові забезпечувати родину. Крім цього батько артиста ще й майстрував меблі собі та на замовлення сусідів.

Павло Зібров з батьками та братом
Павло Зібров з батьками та братом

Не застала розкоші у дитинстві й співачка та екс-віагрянка Віра Брежнєва. Її мама все життя пропрацювала прибиральницею. а сама дівчина замість насолоджуватися насиченими та яскравими студентськими роками, навчалася і працювала продавцем на ринку.

Проте від цього дівчина не перестала любити маму і зізналася, що хотіла б у старості мати такий самий вигляд, як і її мама. Вона зізналася, що любить найріднішу людину і вдячна їй за все.

Надія Мейхер, колега Віри Брежнєвої по гурту “ВІА Гра” теж пригадує скромне дитинство і батьків, які все життя працювали на військовому заводі. А згодом почала працювати у торгівлі, продаючи до Польщі та Туреччини дитячі речі.

Надія Мейхер з мамою
Надія Мейхер з мамою

Проте зараз Надія Мейхер працює, виховує трьох дітей і, найголовніше, знаходить для них час, якого ніколи не було у її мами.

В української співачка Віри Кікелії, як зізнається вона сама, батьки були представниками типового робітничого класу. Вони все життя пропрацювали на Харківському заводі з виготовлення пластикових виробів, хоча за освітою вони обоє хіміки.

А от у психологині Наталії Холоденко батько до самої смерті прокладав електрику і ставив розетки. Звісно, грошей у родині бракувало, тож чоловік вмів робити все від ремонту до будівництва. Він мріяв, аби донька реалізувалася в омріяній справі і робив для цього все можливе.

Так, діти звичайних батьків досягли висот, але прицьому пам’ятають як жилося їхнім батькам і чим їм доводилося жертвувати, аби прогодувати родину.

Схожі статті