Вагітна дружина Віктора Павліка розповіла, як проводить час з чоловіком: знайшли нове заняття

Молода дружина Віктора Павліка не лише ділиться подробицями свого цікавого стану. Не забуває дівчина і проактивний спосіб життя, чим теж ділиться в мережі.

Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова любить проводити час з користю. Крім того, дівчина є активним користувачем мережі Інстаграм, де ділиться подробицями особистого життя.

При чому вагітність стала ще одним приводом частіше виходити у мережу і ділитися своїми відчуттями та емоціями. От і зараз, Катерина Репяхова поділилася світлиною з басейну у одному зі спорткомплексів, куди ходить зі своїм зірковим чоловіком.

Дівчина розповіла, що раніше спортом особливо не займалася, але під час вагітності захотілося активного способу життя. Хоча до цього, дружина Віктора Павліка постійно рухалася, адже займалася організацією концертів зіркового чоловіка.

Звісно, у такому положенні вона не ризикнула йти у тренажерний зал, а от в басейн майбутня матуся ходить з задоволенням.

Хоча і плавання в неї обмежене по часу, проте навіть так вона отримує фізичне навантаження, необхідне для підготовки до пологів, насолоду від масажу і заряд енергії та хорошого настрою.

Прихильники зіркової дружини зауважили, що навіть при вагітності можна ходити в зал, якщо перед цим займався. Не можна лише перенавантажуватися і займатися чимось новим для організму.

Підписники підтримали дівчину у таких прагненнях і поділилися своїм досвідом занять під час вагітності. Як виявилося, не лише дружина Віктора Павліка не могла просто так лежати на дивані.

Разом з Катериною до басейну ходить і її зірковий чоловік Віктор Павлік. Про це артист розповів на своїй сторінці в мережі. Дівчині приємно, що її чоловік розділяє її захоплення і прагнення до активного життя. Вона може лише порадіти цьому факту, про що і написала на його сторінці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.