Бужинська, Гіга та Пономарьов: чому згасла зірка кумирів 00-х та як і чим живуть зараз колишні легенди

Вони були корифеями сучасної української музики, проте, зараз дуже рідко з'являються на публіці. Згадаємо справжніх музичних легенд.

Вони прийшли на естраду у надважкий час для країни: 1990-ті початок 2000-х. Хоча хліба на ті роки було замало, саме ці артисти дарували такі жадані видовища. Так вони і лишилися у пам’яті народу – улюблениками публіки, уступивши місце молодшим, сучаснішим співакам та співачкам. У цьому матеріалі ми розкажемо, як згасла зірка трьох найбільш впливових зірок та чим вони займаються сьогодні.

Степан Гіга

Хто не знає пісні “Цей сон” – той не був ніколи на весіллі. Головний заводила 1990-х років, Степан Гіга, хоча і не збирає стадіонів, проте, має свою студію звукозапису “GIGARecords”. Співак походить з Західної України та попри свою колишню популярність, можливість зачепитися у столиці, вирішив не покидати милого краю. Живе зараз артист в Івано-Франківську та разом з дружиною виховує дітей.

Степан Гіга з дружиною та сином. Фото взято з вільного доступу.

Катерина Бужинська

Якби була премія “Найніжніший голос з перцем”, її би точно отримала зіркова білявка Катерина Бужинська. В 1996 році Катерина Бужинська бере участь на фестивалі “Веселад” та здобуває перше Гран-прі.

Катя Бужинська – у відмінній формі. Фото взято з вільного доступу.

Її пісня “Як у нас на Україні” стала справжнім хітом та претендує на звання неофіційного гімну.

Особисте життя співачки було не таким барвистим, як її оксамитові пісні. Жінці доводилося жити з чоловіком, який вдавався до морального, а й інколи, фізичного насилля. Проте, творчу душу неможливо було зламати.

Олександр Пономарьов

Співак прорубав Україні вікно до пісенного конкурсу “Євробачення”. Саме він був одним з перших, хто представив країну на міжнародному творчому змаганні. Багато часу Олександр приділив своїй родині, особливо вихованню сина, який народився у 2007 році.

Зараз Олександр всю свою творчість направив на свої інтернет-ресурси та заспівав дивовижну щедрівку разом з Олегом Винником і Таюне.

Схожі статті