Як виглядає і чим живе рідна онучка Ольги Сумської? Дитина мало що успадкувала від своєї знаменитої бабусі

Ольга Сумська - легендарна українська акторка, проте, навіть у неї є свої секрети, які вона не розкаже в жодному інтерв'ю.

Ольга Сумська дала сотні інтерв’ю. Ця акторка ніколи не піарилася на своїх особистих проблемах, а добивалася уваги глядача чесною працею на сцені театру на телеекрані. Своє особисте життя артистка не намагається демонструвати всім, а лише інколи через велике кохання до свого чоловіка Віталія Борисюка може показати декілька сімейних відео на своїй сторінці в Інстаграмі.

Молода Ольга Сумська позує у весільній сукні. Фото взято з вільного доступу.

Але справжню цікавість викликає життя старшої доньки Ольги – Тоні Паперної, з батьком якої її зіркова мама розвелася. Сумська зробила все, аби життя її дитини не стало принадою перших шпальт “жовтої” преси.

Чим живе донька Ольги Сумської?

Антоніна Паперна народилася у Києві у дуже творчій родині. Як і її мама, дівчина вирішила стати акторкою, хоча спочатку й думала серйозно стати моделлю. Цікаво, що перші іспити до театрального дівчина провалила, але все одно, наперекір долі, посвятила життя Мельпомені. На її рахунку 25 успішних проектів. Свою популярність Тоня отримала, щоправда, у Росії.

Ольга Сумська з Антоніною Паперною
Ольга Сумська з Антоніною Паперною. Фото взято з просторів мережі

Вона заміжня. Її чоловік – теж актор: Володимир Яглич. У шлюбі дівчина щаслива, але, як відомо – щастя любить тишу, тому мудра Антоніна не розповсюджує інформацію про себе та свої стосунки.

Як виглядає онучка Ольги Сумської?

Важко повірити, що Ольга Сумська вже стала бабусею. Проте, це дійсно правда. Маленькій наступниці акторки виповнилося всього 3 роки. Дівчинка дуже схожа на свого батька, але й успадкувала риси знаменитої мами та бабусі. Редакції “Сенсації” вдалося відшукати її фото.

Онучка Ольги Сумської – надзвичайно гарна дівчинка. Фото взято з просторів мережі.

Проживає родина далеко від бабусі – у Росії, тож сидіти з онучкою постійно Ольга не може.

Схожі статті