Вагітна Василіса Фролова готується до появи малюка, і у честь події розсекретила стать майбутньої дитини

Василіса Фролова влаштувала бейбішауер та розсекретила стать майбутньої дитини.

Василіса Фролова, чиє особисте життя завжди залишалося в секреті, у 2020 році повідомила про те, що чекає дитину. Від кого вагітна телеведуча, вона не говорить, однак зізналася, що давно хотіла стати мамою, але тільки зараз цієї мрії судилося збутися. На своїй сторінці в Facebook Фролова написала:

“На самому початку карантину я прогнозувала, що передчуваю демографічний стрибок. І ось, природа навколо мене очистилася настільки, що і сама тепер ношу “короніала”.

Тож теле- та радіоведуча Василіса Фролова найближчим часом стане мамою. Тому, у свій день народження, вона вирішила поєднати два свята і влаштувала вечірку в честь власного, а також додала бейбішауер. Саме на ньому знаменитість вирішила дізнатися стать своєї дитиниі виявилося, що…

Це хлопчик!

Так як конфетті виявилися  блакитного кольору, то висновок один: це хлопчик.

Так як жінка ось-ось народить, то вона обрала досить зручний вільний сарафан та кеди.

Нагадуємо, що зірка телебачення  повинна народити до кінця лютого. 43-річна Василіса чекає на свого первістка.

Нагадуємо, що Василіса зізналася, що вже й не сподівалася, що колись випробує це почуття – материнство. Однак такий непростий рік, як 2020 року, вирішив, мабуть, виправитися, і подарувати довгоочікуваного малюка сім’ї Фролової. Телеведуча розповіла, що часто чула думки про те, що не варто зайвий раз хвилюватися і занадто бажати завагітніти. Навпаки, слід відпустити ситуацію. Василиса Фролова розповіла, що настільки перестала вірити, що коли-небудь завагітніє, що і забула про це. І саме в цей момент вона дізналася, що вагітна

Василісі – 42 роки, і це непростий вік для виношування і народження малюка, особливо первістка. Однак, її це не лякає, адже вона дуже хотіла стати мамою.

Бажаємо мамі та дитинці міцного здоров`я!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.