Телеведуча Соломія Вітвіцька відривається на повну після розлучення: думали буде страждати, а вийшло навпаки

Соломія Вітвіцька крокує далі з гордо піднятою головою.

Соломія Вітвіцька нещодавно повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що її стосунки з чоловіком скінчилися. Вона побажала йому щастя та знайти кращу жінку, і пообіцяла, що більше ніяких коментарів не буде.

Єдина розповідь Соломії щодо розлучення

Так і сталося. Вона розповіла всі деталі тільки команді “ТСН”, у якій працює сама, а інших журналістів, звісно проігнорувала. Дівчина повідомила, що розлучення було заваженим рішенням і вони дуже довго до нього йшли.

Поїздка до коней

Нещодавно Соломія повідомила у своїх Instagram stories, що вона з подругами, Христею та Анною, відправилася до коней. Рушали дівчати під хіти Дана Балана, який піднімав настрій жінок своїми незабутніми ритмами.

По дорозі вона посварила комунальників. Адже в порівнянні з Києвом, дороги були заметені та проїхати було дуже складно. У якийсь момент дівчата таки застрягли, і їм довелося викликати тих самих комунальників, які натовпом відкапували лопатами застряглий позашляховик КІА зі снігу.

Журналістка навіть провела соціальне опитування. Хто ж винен: голова чи звичайні люди?

А згодом журналістка разом з подругами дісталася коней, з якими провела увесь день.

Коні неабияк були раді зірковим гостям. Соломія їх багато годувала та гралася з ними. Також дівчина добряче покаталася на спинах четвероногих та дослідила місцевість.

Дівчата подорожували засніженими пагорбами, багато сміялися та добре повели час. Здається, Соломія не сумує і приходить до тями. Розлучення – це важко, але добре, коли ж подруги та бажання жити далі.

Схожі статті