Головний вовк країни Олег Винник показав своє обличчя зблизька: артист зморений, видно глибокі зморшки

Олег Винник - головний серцеїд країни, проте і його роки не пошкодували. Як зараз виглядає артист - дізнайтеся у матеріалі.

Олег Винник – справжній улюбленець мільйонів. Його пісні та харизма підкорили не одне жіноче серце. Проте, навіть ця зіркова робота може втомлювати та приносити свої наслідки для зовнішності артиста.

Олег Винник. Фото взято на просторах мережі.

Зараз популярний співак активно працює на двох найбільших в Україні проектах: “Голос країни” та шоу “Маска”. Обидва вимагають повної віддачі, адже Олег виступає у ролі тренера та детектива. Нещодавно Юрій Горбунов, який є ведучим “Голосу країни” зробив селфі з улюбленим артистом.

Цікаво, що на даному проекті стався дебют Олега Винника, як тренера. Він ще на самому початку заявив, що бажає знайти на шоу справжній український талант, який буде представляти нашу державу.

За словами співака, вже пройшов екватор сліпих прослуховувань та вже відома половина його команди. Про це написав Олег у своєму мікро-блозі в Інстаграмі:

Проте, така робота дається взнаки. На фото з відомим ведучим, Олег виглядає дуже втомлено. Не дивно, адже скільки талантів треба прослухати, щоб знайти собі гідних членів команди!

Олег Винник та Юрій Горбунов. Фото взято з Інстаграм-сторінки ведучого.

Тим не менш, співак не здається. Його напрям у цьому шок – рок. Він ретельно відбирає сильні голоси. Сліпі прослуховування ускладнюють задачу, адже доводиться покладатися лише на один орган чуття. За правилами, до того, як тренер натисне вирішальну кнопку та крісло розвернеться, зірці неможливо оцінити ні харизму, ні сценічну подачу.

В тім, такий хід дає можливість простим людям без спеціальної освіти блиснути талантом на сцені та бути почутими легендарними артистами.

Якщо вас цікавить тема життя Олега Винника, радимо також подивитися відеоролик про артиста та його стосунки:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".