Чому зникли з екранів та куди поділися колись популярні українські співачки: Гайтана, Руслана та інші

Колись вони активно виступала на українській сцені, але все змінилося ніби за одну секунду...

Гайтана

Десять років назад хіти української мулатки грали на всіх музичних каналах і радіо. А Гайтана, виступивши на “Євробаченні-2012” (зайняла 15-е місце), стала однією з найбільш затребуваних зірок вітчизняної естради. Але вже в 2013-му співачка выдпустила зароблену “кров’ю і потом” популярність, зникнувши відразу з екранів ТБ, радіоефірів і шоу-бізнесу.

Спывачка живе і працює в Лондоні. Рішення про переїзд прийняв продюсер і цивільний чоловік артистки Едуард Клім. У прес-службі артистки розповіли:

“У Гайтани все відмінно! Вона записує нові пісні на лондонських студіях, хіба що кліпів в цьому році не знімала. У неї виходять новы композиції.

Ассія Ахат

Колись українці дружно раділи за скрипачку і співачку: з композицією “If Only Tonight” вона очолила престижний американський хіт-парад Billboard Hot Singles Sales, залишивши позаду навіть таких монстрів, як U2 і One Direction! Прикро, але більше Ассія ніяких “ознак життя” в  не подавала.

“Я не виступаю в Україні, – сумно зітхнула Ахат. – Тільки в Америці – Нью-Йорк, Майамі … Зрозумійте, немає ніякого настрою грати і співати в той час, коли на сході країни війна повним ходом. Але без діла я не сиджу. Мені здається, що моя участь в шоу-бізнесі України буде затребувана саме в “скрипковому ключі”. Ну, щоб жодного вокалу!”, – зазначила співачка.

Руслана

В Україні та Європі її пам’ятають, як виконавицю популярного хіта. А ще поважають за сприяння екології. У 2018 році Руслана Лижичко (її справжнє прізвище) стала світовим послом відновлюваної енергії. Вона багато років відвідує різні європейські форуми, зустрічається з великими політиками, дипломатами, діячами ООН. Навряд чи це було б можливо при алкогольній залежності, в якій її підозрюють блогери.

Міка Ньютон

Дівчина після участі в Євробаченні поїхала до США та почала навідувати кастинги. Дівчина пише музику, знімається у рекламі та інколи повертається до України. Нещодавно дівчина поборола рак та відверто ділиться з підписниками історією своєї хвороби.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.