Катя Пушкарьова з “Не народися вродливою” ошелешила вродою та рішенням про непублічність: що приховує зірка

Всі пам'ятають про серіал "Не народися вродливою" та його головну героїню Катю, яка стала гарним прикладом self-made woman. Давайте подивимося, яка вона зараз.

Акторку, що зіграла роль розумної, але дуже скромної Каті звуть Неллі Уварова. Її серіальна історія дійсно дивовижна: дуже талановиту дівчину беруть на роботу до крупної корпорації, де вона проявляє себе, проте завжди лишається в тіні. У начальники їй трапляється малограмотний Андрій Жданов, який ледь не втратив компанію батька. Для того, щоб врятувати фірму, він удає, що дуже любить наївну Катю, аби вона тільки зберегла таємницю та допомогла розібратися з проблемами.

Заставка відомого серіалу.

Стилісти спеціально зробили з її розкішної екзотичної зовнішності опосередковану заучку. Проте, у реальному житті Неллі – справжня красуня.

Неллі Уварова у спектаклі “Ханума. Фото взято на просторах мережі.

Дуже пасує ця роль акторці, адже сама вона має нестандартне коріння: у ній тече російсько-вірменська кров.

Жінка живе у щасливому шлюбі та має дітей. До речі, Неллі – ще та серцеїдка. Вона вийшла заміж у 2005 році за режисера Сергія Пікалова, але у 2009 році стосунки пари не складалися і вони вирішили розлучитися.

У 2011 році акторка зустріла своє нове щастя. Її обранцем та справжнім коханням став актор Олександр Грішин. Йому і народила тендітна Уварова двох прекрасних малюків.

Неллі Уварова та актор Олександр Грішин. Фото взято на просторах мережі.

Акторка продовжує активно працювати та будувати свою кінокар’єру. Остання її робота датується 2020 роком. Неллі зіграла у фільмі “Останній міністр”, де вжилася в образ героїні одного з головних героїв. Для цього вона кардинально змінила імідж та підстриглася.

Неллі Уварова у фільмі “Останній міністр”. Кадр з фільму.

До речі, сторінок у соціальних мережах жінка не веде, бо так вважає за потрібне.

Єдина персональна сторінка Неллі Уварової.

Радимо також до перегляду відео про героїв іншого улюбленого серіалу “Свати”:

Схожі статті