Вагітна Ані Лорак зробила яскравий макіяж та показала круглий живіт: розповіла на камеру на кого чекає

Після гучного розлучення до персони Ані Лорак почали ставитися прискіпливіше, адже всі прихильники чекають, коли поп-діва представить нового обранця.

Зірка Ані Лорак сяє вже понад 10 років на сцені. Жінка завжди дивує прихильників своєю творчістю, у якій відчувається ніжне серце та душа співачки. Цікавлять прихильників, звісно не тільки пісні артистки, а ще і її особисте життя.

З'ясувалося на кого схожа донька Ані Лорак та Мурата
Ані Лорак. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, після розлучення Ані Лорак почала приховувати своїх обранців. Достеменно не відомо, з ким зараз у стосунках перебуває українська зірка.

Найгучніші зіркові розлучення: що приховували від публіки Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який є батьком доньки співачки. Фото взято на просторах мережі. 

Колись чоловік Ані Лорак зробив її найщасливішою жінкою у світі, адже для нього вона вирішила народити дитину.

Редакції “Сенсації” вдалося знайти відео, де ще така молодесенька та скромна зірка розповідає про свою першу вагітність. Повідала про свій час при надії співачка програмі ТСН.

Ані Лорак розповідає про свою вагітність. Скріншот взято з репортажу ТСН.

Тут зірка не схожа на саму себе. Розповніла, трошки запухла та з чарівними щічками жінка розповідає, що разом з чоловіком хочуть влаштувати собі сюрприз й тому не намагаються дізнатися раніше про стать дитини.

Ані Лорак намагається приховати животик за об’ємною сорочкою. Скріншот взято з репортажу ТСН.

Жінка намагалася приховувати факт своєї вагітності. Проте, прихильникам все одно вдалося розгледіти животик співачки. У сюжеті підмітили, що були чутки про те, що Ані Лорак чекає двійню. Втім, артистка сама розвіяла цей міф, чесно зізнавшись, що вони з чоловіком чекають лише на одну дитину.

Чоловік Ані Лорак зустрів її з роддому. На руках маленька донечка. Ніхто тоді й не міг підозрювати, що цей щасливий батько зрадить свою новоспечену родину

Дізнайтеся більше про співачку у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.