Оля Полякова привітала старшу доньку Марію з днем народження: артистка вміє підібрати вірні слова, коли хоче

Оля Полякова привітала доньку Марію з днем народження та показала, як вітають її члени родини та друзів

Донька популярної української співачки Олі Полякової Марія Полякова сьогодні святкує своє 16-річчя. Нагадуємо, що дівчина зараз займається блогінгом і активно навідує телевізійні програми.

Привітання

Вітати дівчину почали у північ. Так, зіркові батьки не стали чекати наступного дня і завалилися в кімнату дочки з букетами опівночі.

Маша була заспана, але букету була рада.

Також уночі привітати Машу приїхали і її друзі. Дівчина спустилася до них разом з батьками. Там її чекав іменинний торт зі свічками. Машу привітали з піснею “З днем народження” Ірини Аллегрової. Серед присутніх був і учасник балету Полякової Макс Єжов. З ним Маша і почала танцювати прямо на вулиці.

Тепло та яскраво.

Днем привітань стало значно більше. У сторіз на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Маша Полякова показала, як її вітають друзі та знайомі. При цьому на одному з фото дівчина зображена зі сльозами на очах.

“Найсумніший день народження”, – підписала вона знімок.

Чи дійсно щось сильно засмутило Машу Полякову, чи вона була так зворушена вітаннями – невідомо.

“Моя пташко!!! Тобі 16! Не можу повірити)))) тільки вчора, народилася на світ дівчинка, яка, перевернула моє життя, навчила мене любити, хвилюватися, радіти, і бути щасливою по-справжньому !!! Яка ж ти прекрасна, добра, розумна, сильна, весела, дуже вродлива! Будь здорова, мрій, йди по життю з посмішкою, гордо піднятою головою і відкинутим волоссям (вони прекрасні, не смій різати)), нехай всі твої бажання і мрії здійснюються, нехай тебе оточують добрі і люблячі люди! А я поруч, завжди за тебе , завжди з тобою, адже я так горда і щаслива б твоєю мамою!”, – дописала Полякова.

Схожі статті