Як би виглядали Пугачова і Ротару без “пластики”: моделювання нейромережі

Пластичний хірург і нейронна мережа дали відповідь на запитання, як би виглядали Алла Пугачова і Софія Ротару без медичного втручання в зовнішність.

Легенди радянської естради, вічні суперниці Алла Пугачова і Софія Ротару в своєму поважному віці виглядають дуже молодо. Недоброзичливці закидають співачкам любов до пластичної хірургії. Самі ж зірки в деяких випадках зізнаються у відвідуванні косметичних кабінетів, але також часто і намагаються приховати секрети своєї «вічної молодості».

Як би виглядали знаменитості, якби не сучасні технології, вирішили з’ясувати на одному з російських телеканалів, для чого звернулися до відомого російського пластичного хірурга Амжад Аль-Юсефу і залучили нейромережу.

Дивлячись на фото зірок, хірург розповів, які операції зробили Алла Пугачова і Софія Ротару, а нейромережа показала, як би виглядали постарілі співачки без медичного втручання.

Так, спеціаліст звернув увагу на зміни в зовнішності Пугачової, починаючи від шиї, і перерахував пластичні операції, зроблені Примадонні.

«Ми бачимо хороший стан, дуже хороший ліфтинг цієї зони. Чіткий овал, підтягнуті форми, ніяких брилів, все струнке і підтягнуте. Це підтяжка обличчя і шиї, ендоскопічна підтяжка чола і блефаропластика верхніх і нижніх повік», – розповів Амжад Аль-Юсеф.

Результат нейромережі
Результат нейромережі

Оцінюючи зовнішній вигляд Софії Ротару, лікар підкреслив, що саме до такого результату повинен прагнути хороший пластичний хірург.

«Виконана операція на верхню і нижню повіку. Прибрали зайву шкіру. Зроблено підтяжка обличчя, тому що ми бачимо ідеальний овал. Підтягнута шия, класний підборіддя – тут все дуже красиво», – зазначив лікар.

Взявши фото співачок з юності, з допомогою нейромережі вдалося отримати вигляд зірок, яким би він був без втручання пластичних хірургів. На нас дивляться з фото мудрими очима милі бабусі з усіма ознаками старіння.

Хоча, важко звинувачувати співачок в такому «милому обмані», адже вони, як істинні жінки, просто прагнули бути красивими…

Схожі статті