Музичний критик Сергій Сосєдов відверто поділився думкою про кар’єру Пугачової: “В ній не було нічого”

Сергій Сосєдов заробив багато хейтерів своїми висловлюваннями і продовжує епатувати...

Нещодавно відома українська тележурналістка Оліцька запросила до себе на YouTubе-канал “Ходять чутки” музичного критика Сергія Cосєдова. Худий та екстравагантний експерт одразу привернув увагу української аудиторії, коли посів місце серед членів журі на талант-проекті “X-фактор”. І з тих самих пір пройшло досить багато часу. Чоловік осів у Москві і довгий час не міг поїхати в Україну через політичні погляди. Він викликає різні емоції – від ненависті до любові, яку не можна пояснити.

Професія критика

На превеликий жаль, інтерв’ю мало більш політичний характер, ніж стосувався шоу-бізнесу.

Так, у інтерв’ю ведуча запитала у Сергія, чи не боїться він критикувати музикантів, адже у багатьох з них є впливові покровителі. Сосєдов відверто сказав, що робить це без страху і для нього це досить просто тому, що жодному з цих покровителів він нічим не зобов’язаний.

“Я нікому нічим не зобов’язаний: ні Пугачовій, ні Кіркорову, нікому взагалі”, – зазначив Сергій.

Унікальний талант Пугачової

Коли ж  мова зайшла про Пугачову інтерв’юєрка запитала у критика його думку стосовно блискучої кар’єри виконавиці. Олицька запитала, що саме такого Примадонні, що вона стала головною співачкою Радянського Союзу. Сосєдов відповів досить цікаво і можливо згодом йому це аговкнеться:

“Ось ви в мене зараз питаєте, а я сам собі постійно ставлю це питання. А ось правда, чому її підняли на п’єдестал? А що такого було в ній, в Алі Пугачовій? Це ж правда, ні нічого не було. Вона була така ж сама, як і інші співачки”, – відповів критик.

Схожі статті