Слава Камінська безжально всипала перцю колишньому чоловіку: Едгар такого приниження не витримав

Слава Камінська пережила важке розлучення. Втім, сильна характером жінка вміє відстоювати себе та доводити, що вона - справжній не ангел.

Розлучення для будь-якої жінки – це справжнє випробування. Слава Камінська пройшла, як-то кажуть і вогонь, і воду поки не змінила штамп у паспорті.

Слава Камінська у весільній сукні здивувала шанувальників новиною
Слава Камінська пережила важке розлучення. Фото взято на просторах мережі.

Зі своїм колишнім чоловіком, пластичним хірургом, Едгаром Камінським, співачка прожила разом 5 років. За словами артистки, вона намагалася врятувати шлюб, проте чоловік вирішив поставити крапку у стосунках. Сам же Едгар каже, що йому було важко від постійних ревнощів своєї обраниці. У пари є двоє спільних дітей.

Слава Камінська з колишнім чоловіком
Слава Камінська з колишнім чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Втім, пристрасті не вщухають. Нещодавно у ютуб-програмі “Вопрос бедром” співачка розповіла, як поговорила телефоном зі своїм екс-коханим.

Вони посварилися і жінка буквально сказала:

“Ти в своєму житті зробив три речі правильно: зробив мені двох дітей і подав на розлучення”, – поділилася Слава на інтерв’ю.

 

Артистка аргументувала свою поведінку тим, що її ранили уходи з родини Едгара. Чоловік кидав Славу двічі. При цьому жінка намагалася нікому не казати про проблеми, аби не паплюжити гідність коханого перед друзями. Проте, під час чергової сварки вона не витримала та вирішила сказати прям, що думає про ситуацію взагалі.

Камінська розповіла, що Едгар після її фрази кинув слухавку… За це співачка його не засуджує.

Слава Камінська
Слава Камінська з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Цього року на долю жінки випало закінчення ще одних стосунків, щоправда, робочих. Дует “НеАнгели” перестав існувати, хоча дівчата разом виступали 15 років.

Схожі статті