Головні чоловіки у житті Алли Мазур: чому зірка “плюсів” досі приховує обранця та що відомо про її сина

Алла Мазур попри свою популярність, стала особою, що приховує ретельно особисте життя. Редакції "Сенсації" вдалося дізнатися про її чоловіка.

Алла Мазур на екрані повідомляє головні новини українцям з 1997 року. Тоді тендітна дівчина вразила всю країну свою манерою подачі інформації: чітка дикція, емоційність та швидкий темп робили її схожою на дикторку міжнародних телепередач, як-от ВВС.

Унікальний кадр: Алла Мазур у перших випусках ТСН. Фото взято з вільного доступу.

Вона прийшла на зміну монументальним дівам телебачення, від мови яких хотілося засинати. Так Алла і лишилася символом новим та змін у державі. Якщо про її роботу було відомо добре всім, то особисте життя жінка ретельно приховує.

Що відомо про чоловіка Алли Мазур?

Хвороба, з якою, на жаль, вимушена була боротися зірка, не підкосила ведучу. Очевидно, без міцного чоловічого плеча їй би було дуже важко морально подолати її. Проте, Алла не поспішає розповідати, хто ж є її другою половинкою.

Алла Мазур. Фото взято на просторах мережі.

Жінка не раз розповідала, що її опорою є син-підліток, який разом з мамою розділив цю нелегку проблему боротьби з онкологією. Про свою дитину зірка відгукається дуже ніжно.

Втім, пильні прихильники давно могли помітити, що хлопчик дуже схожий на одного відомого телевізійника – Роберта Опаленика.

Алла Мазур та Роберт Опаленик. Фото взято з вільного доступу.

Якщо Алла завжди працює у кадрі, то Роберт лишається залаштунками “ТСН”. Він – шеф-редактор передачі і поруч з жінкою з 2009 року. Саме з ним найчастіше бачать на різних заходах нашу рудоволосу красуню. Роберт вважається потенційним чоловіком Алли Мазур.

Алла Мазур та Роберт Опаленик. Фото взято з вільного доступу.

Втім, сама жінка воліє не говорити про Роберта, як про рідну людину.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".