Віднині сольна співачка Слава Камінська не вагаючись заявила: Тіна Кароль та Дорофеєва їй не конкурентки

Слава Камінська розпочала сольну кар'єру та вирішила що знаходиться на рівні, де конкуренток для неї немає.

Слава Камінська усю свою музичну кар’єру, успіх і невдачі ділила з вірною чорнявою напарницею по сцені та другою солісткою гурту “НеАнгели” Вікторією.

Сольна кар`єра

Тепер вже настав час коли дівчата розходяться, контракт завершився і Слава починає крокувати далі, тільки як сольна співачка. Що з цього вийде — невідомо. Ні для кого не секрет, що подібний крок – наче російська рулетка. Ніколи не знаєш: вийде щось з цього чи ні. Адже колись популярні дівчата з музичних гуртів також розпочинали сольну кар’єру і цей етап закінчувався суцільним провалом. І це не дивлячись на те, що вони мали прекрасні, як зовнішні дані, так і вокальні.

Може справа у фінансуванні, а може у відсутності харизми. Хтозна? Глядач непередбачуваний та прискіпливий.

Конкуренція серед сольних виконавиць

Кадр с інтерв’ю Слави Камінської.

Так, нещодавно сольна виконавиця Слава Камінська дала інтерв’ю на YouTube-каналі “Люкс FM”. Саме у цьому інтерв’ю співачку запитали про її головних конкуренток на сольному поприщі: Тіну Кароль та Надя Дорофеєву, які мають величезні фан-бази, великі гонорари та безперечний успіх. Слава Камінська рішуче відповіла, що в неї конкуренток немає. Адже вищевказані співачки білявки, а вона руда. І додала, що на цьому рівні вона єдина.

Тоді журналіст поцікавився, чи фарбує Слава волосся, і виявилося, що це її натуральний колір.

“Повинно ж в мені залишитися хоч щось натуральне”, – поглузувала з себе Слава.

Ми бажаємо співачці успіхів та натхення займатися улюбленою справою. Адже це титанічна праця, але й винагороджується вона відповідно!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.