Ворожнеча між двома Примадоннами: що не змогли поділити Алла Пугачова та Софія Ротару окрім сцени?

З кожним роком про ворожнечу двох великих співачок стає відомо все більше інформації. Які деталі їхнього конфлікту блукають мережею тепер?

Самою неймовірною версією ворожнечі але Пугачової та Софії Ротару є історія, яка нібито сталося насправді між співачками: Алла Борисівна намагалася за свати свою доньку Христину за сина Софії Ротару Руслана. Українська примадонна навідріз відмовилася від такої пропозиції, і додала, що хотілаб, щоб її син одружився на коханій жінці. Але серед версій є більш правдиві.

За ким перше місце?

Російська та українська аудиторія всерйоз вважають, що причиною ворожнечі стало місце примадонни. Справа в тому, що зірка Софії Михайлівни зайнялася першою. І хоча Алла Борисівна від неї не відставала, конфлікт нібито почався саме через кар’єру.

Софія Ротару.

Обидві вони стали відомі у 70-х, але більшість все одно вважає, що Пугачова стала знаменитою скоріше. Таким чином, складається враження, що конфлікт є не тільки між співачками, але й середи їхніх пошановувачів.

Душа Пугачової

Алла Пугачова

Серйозно обговорювати ворожнечу між артистками почали після того, як в ЗМІ з’явилася інформація, що Ротару забрала у Пугачової роль у фільмі Олександра Стефановича “Душа”. Пізніше сам режисер прокоментував чутки, заявивши, що нічого подібного не було і йшлося зовсім про інший проект.

“Чомусь вкоренилася думка, що в моєму фільмі” Душа “спочатку повинна була зніматися Пугачова і, щоб помститися колишній дружині, я замінив її на Ротару. Щось подібне написав в пресі Полупанов і навіть з посиланням на моє “зізнання”. До відома недобросовісних журналістів, не було цього. Насправді з Пугачовою я починав знімати зовсім інший фільм під назвою “Рецитал”. Але в перший же знімальний день відбувся грандіозний скандал. Пугачова почала грубіянити знімальній групі, накинулася на другого режисера Валентину Ковальова і розірвала на ньому  пальто. Після цього вся група відмовилася з нею працювати” , – зазначив Олександр.

Однак, навіть незважаючи на пояснення самого режисера, в мережі досі можна знайти матеріали з заголовками на кшталт “Ротару вкрала Душу у Пугачової”.

Також однією з версій є те, що Пугачова не запросила Ротару на різдвяний вогник у 2013 році. Нібито це поставило остаточну крапку у їхніх відносинах.

Щоб дізнатися більше дивіться наступне відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.