Юрій Нікітін вперше розповів, чому не склалися стосунки з Іриною Білик: не зміг виконати одне бажання зірки

Юрій Нікітін був першим обранцем Ірини Білик. Втім стосунки не склалися і тільки зараз відомий продюсер наважився розповісти чому.

Ірина Білик справжня Примадонна української естради і як у справжньої суперзірки на любовному фронті у неї було не спокійно. На піку кар’єри, всі тільки й обговорювали романи співачки та її чергове заміжжя.

Втім, вже все менше пошановувачів шоу-бізнесу пам’ятають, що першим, хто причарував зірку був продюсер Юрій Нікітін.

Ірина Білик у минулому і зараз. Фото взято на просторах мережі.

Ірина познайомилася з Юрієм у 1990 році. Їм обом було ледь за 20 років. Нікітін тоді ще просто займався музикою та навіть не уявляв, яким впливовим продюсером стане на українській естраді. Білик же захоплювалася новими тенденціями та мріяла про співочу кар’єру.

Юрій Нікітін та Ірина Білик. Фото взято на просторах мережі.

Попри пристрасть та кохання, пара так і не відважилася узаконити свої стосунки. Вони прожили довгих вісім років, але так і не прикрасили свої руки обручками.

Розійшлася пара мирно, Нікітін вчинив по-джентльменськи і залишив спільну трикімнатну квартиру в Києві Білик.

За час відносин з Юрієм Нікітіним, який до того ж довгий час був продюсером Ірини Білик, на світ з’явилися всім улюблені хіти: “Самотня”, “А я пливу”, “Ти мій”.

Зараз чоловік наважився сказати нарешті правду про кінець їх роману.

За словами продюсера, Ірина хотіла дітей, а він вважав, що це обмежить його свободу. Тим паче рішення народити сина чи доньку на піку кар’єри було дуже ризиковано для обох.

Зараз Білик – щаслива мати двох синів. Молодшому 5 років. Вона народила його у шлюбі з фотографом Асланов Ахмадовим.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.