ТОП-5 українських зірок, які страждали від зайвої ваги: Тіна Кароль, Настя Каменських, Ані Лорак та інші

Не дивлячись на популярність їм досить часто не вдавалося втримати вагу, але тим цікавіше було слідкувати за їхньою трансформацією.

Ані Лорак

Співачка Ані Лорак схильна до повноти. Особливо зірка поправилася нещодавно, під час карантину. Однак красуня стала активніше, і зараз виблискує стрункою фігурою, гідною заздрості.

Фото взяте на просторах мережі.

Тіна Кароль

Тіна Кароль не так часто набирає зайву вагу, але одного разу вона з’явилася перед глядачами  помітно погладшавши. Співачка дуже швидко прийшла у норму і більше не дивувала фанатів трансформаціями свого тіла. Іноді зайві кілограми видно, але не настільки, щоб назвати артистку гладкою.

Фото взяте на просторах мережі.

Настя Каменських

Настя Каменських боролася зайвою вагою протягом довгого часу. Невідомо, як співачці вдавалося поєднувати боротьбу з кілограмами та звання найбажанішої артистки. Вона то гладшала, то худла. Коли фанат купував квиток на концерт відомого дуету, то він ніколи не знав у якій формі постане перед ним співачка.

Фото взяте на просторах мережі.

Наталка Могилевська

Фото взяте на просторах мережі.

Могилевська неодноразово сама розповідала, що страждає від надмірної ваги. Вона перепробувала безліч дієт, але найкращими ліками від зайвих кілограмів виявилося бальні танці, якими зараз співачка не нехтує і постійно займається.

Руслана Писанка

Фото взяте на просторах мережі.

Серед усіх вище перерахованих  зірок Руслана страждала найбільше, адже в неї був не один десяток кілограм зайвої жирової тканини. Врешті-решт акторка вирішила, що настав час припинити губити своє здоров’я та серйозно зайнялася своїм тілом. Згодом, уся країна змогла спостерігати за неймовірними результатами зірки.

Схожі статті