Одинока Леся Нікітюк блиснула ефектною фігурою на пляжі: показала на що здатна Леді Ле у свої 33 роки

Леся Нікітюк ефектна білявка сучасності. Подивіться тільки який вона підібрала стиль для походу на пляж.

Лесі Нікітюк 33 роки, втім вона ані трохи не виглядає на свій вік. Жінка завжди доглянута та підтягнута. Телеведуча дуже піклується про свою красу та не забуває відвідувати косметологів та салони краси.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Телеведуча. Фото взято на просторах мережі.

Ефектна білявка має всі модельні параметри: вона висока, струнка – хоч на подіумах виступай. Зараз теледіва відпочиває на курорті у Єгипті. Вона не перестає радувати прихильників своїми світлинами з відпустки. Нещодавно Леді Ле показала, який пляжний образ створила собі.

На Лесі рожевий купальник та ефектний капелюшок. Підписала свою світлину зірка так:

“Іду на пляж, бо не можна ховати таку красу. Це я про шляпу”, – гумор Нікітюк, як завжди на висоті.

Чи є у Лесі Нікітюк комплекси?

Зараз телеведуча здається дуже відкритою та щирою особою. Та чи було так завжди? Юність теледіви прийшлася на дуже буремний період – 1990-ті, коли країна потроху відходила від стереотипів, стала толерантнішою та прогресивнішою.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк у дитинстві та зараз. Фото взято на просторах мережі.

Сама зірка відзначала, що завжди мала нестандартну зовнішність. По-перше, високий зріст. По-друге, завдяки тому, що батьки бачили у ній майбутню спортсменку, її віддали на плавання, яке змінило фігуру.

Втім, як зізнається сама телеведуча, комплекси у неї були, звісно. Проте, подолати їх допомогли сторінки у соціальних мережах.

Жінка бачила скільки компліментів їй писали прихильники та вона раділа кожному позитивному коментарю. За її словами, це й давало найбільше енергії.

 

Схожі статті