Стало відомо, як виглядає фігура Алли Пугачової: мережею поширилися світлини Примадонни з відпочинку

Алла Пугачова часто радує своїх прихильників стрункою талією у сукнях, але нещодавно у мережі з'явилися фото, коли Примадонна засмагала.

Того року Алла Борисівна Пугачова відзначила 71-й день народження. Однак, дивлячись на фото зірки, складно погодитися з цифрою в паспорті. Співачка ретельно стежить за фігурою. За останні кілька років Пугачова схудла на 20 кг, а по деяких даними – на 30 кг. Тепер вона знову носить короткі сукні, із задоволенням демонструючи стрункі ноги і розкішну талію. Алла не соромиться того факту, що робила пластичні операції, але наполягає, що у цей раз вона схудла самостійно, що вражає ще більше.

Схуднення поряд з коханим чоловіком Максимом Галкіним

Варто відзначити, що багато в чому Примадонну надихає її молодий чоловік – Максим Галкін, молодший за неї на 25 років. А також двоє маленьких діток – 7-річні Ліза і Гаррі. Їхня родина — приклад вірності та любові у шоу-бізнесі.

Знаменитий комік, безумовно, пишається своєю коханою дружиною. Він з обожнюванням дивиться на її тіло, кожен раз захоплюючись красою і привабливою цієї жінки.

Фото Алли

Рік тому Галкін навіть опублікував на своїй сторінці фото оголеної Пугачової, на якій засвітив її фігуру. А нещодавно світлина знову почала гуляти мережею, знову і знову дивуючи користувачів.

Реальні форми Примадонни викликали фурор і викликали бурхливе обговорення серед фанатів легендарної артистки. У коментарях Аллу Борисівну засипали компліментами. Так виглядати в 70-річному віці мріє кожна жінка. Варто додати, що не тільки стрункість співачка вражає, але й стан шкіри її тіла.

Схожі статті