Дмитро Шепелєв вдруге став батьком: хто народив дитину та що тепер буде з сином покійної Жанни Фріске

Безутішний вдівець Дмитро Шепелєв став батьком вдруге. Давайте дізнаємося, як йому вдалося завести родину після втрати Жанни Фріске.

Жанна Фріске стала співачкою-епохою Саме з нею у більшості асоціюються 2000-х та безтурботна молодість. Втім, у 2015 році на прихильників чекала гірка звістка. Талановитої артистки не стало. Пухлина мозку не дала зірці наповну насолодитися життям. Перед смертю вона 3 місяці провела у комі, доки лікарі не констатували остаточний кінець.

Хвора Жанна Фріске
Хвора Жанна Фріске. Ось так виглядала жінка в останні дні свого життя. Фото взято на просторах мережі. 

Лишився вдівцем молодий шоумен Дмитро Шепелєв, якому довелося зайнятися вихованням свого маленького сина самостійно. Хлопчика звуть Платон і він дуже схожий на свою зіркову маму. Йому було трохи більше 2-х років, коли Жанни не стало.

Маленький син Жанни Фріске. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що свої стосунки пара так і не зробила законними. Дмитро та Жанна проживали у цивільному шлюбі, проте це не завадило чоловіку взяти турботу про дитину на себе. Втім, батьки співачки з телеведучим так і не змогли знайти спільної мови.

Заголовки новин так і повідомляють, що це сімейство то ділить спадщину, то подає до суду один на одного. Були конфлікти за нерухомість артистки, частину якої хотів продати Дмитро. Батько Жанни заявив, що не дозволить цього зробити, адже це пам’ять по доньку.

Втім, життя не стоїть на місці. Дмитро зустрів нову пасію. Нею стала дизайнерка Катерина Туполова. Жінка народила Шепелєву дитину. Цією новиною знаменитість поділився на своїй сторінці в Інстаграмі.

Зі своїм старшим сином він активно проводить час та не повідомляв, що щось зміниться у долі маленького Платона.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.