Олена Кравець показала підрослих двійнят та вперше детально розповіла про захоплення маленьких білявих діток

Олена Кравць познайомила публіку поближче зі своїми дітьми.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець – тричі мама. В 2003 році вона народила первістка, Марію, а в 2016-му – подарувала життя білявим двійнятам Івану і Катерині. І хоча зірка старанно приховує особисте життя та захищає родину від поганих сторін популярності, Олена на публіці з’являється з дітьми не перший раз. Нещодавно актриса повела двійнят на до театру. Але зірка запевняє – зовсім не висиджують тривалі вистави, хоча розчулюють своєю поведінкою.

Захоплення танцями

Крім того, зіркове подружжя розповіло, що віддали чотирирічних двійнят Катерину та Івана на бальні танці.

“Треба йти в балетну школу”, – каже Олена Кравець доньці, на що вона їй відповідає: “Треба, мамо, треба, але я ж все вмію”.

Пара також зізналася, що самі мріють піти займатися латино-американською хореографією. Олена Кравець брала участь в одному з сезонів “Танців із зірками”, і тоді дуже надихнулася заняттями. Але поки що у неї банально не вистачає часу на тренування.

До слова, старша дочка Олена Кравець нещодавно святкувала день народження, Марії виповнилося 18 років. Зіркова мама скаржиться, що дочка її з батьком на день народження не покликала. При цьому подружжя розповіло, що вечірка з нагоди святкування повноліття була досить масовою, повідомляє РБК-Україна.

Нагадуємо, що часом раніше  Олена Кравець повідомила, що назавжди покидає “Квартал 95”. Гумористка перевтілилася в легендарну Тіну Тернер, виступивши з хітом “Simply the bes”t. А в інтерв’ю за кулісами артистка зробила заяву про свою участь в “Жіночому кварталі”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.