Євгенія Власова розплакалася, коли почула свою пісню, та відповіла на пропозицію повернутися в шоу-бізнес

Співачка Євгенія Власова перенесла тяжке захворювання, втім не опустила руки. Зараз жінку змусили розмислювати про повернення на сцену.

На екранах пройшов 10 випуск шоу “Голос країни” глядачів чекало багато несподіванок. Одна з них – поява Євгенії Власової.

Євгенія Власова
Євгенія Власова. Фото співачки взято на просторах мережі.

Артистка була дуже популярною у середині 2000-х. Вона збирала концертні зали та тішила прихильників своєю творчістю.  Захоплення музикою і співом з’явилося у майбутньої співачки ще в ранньому дитинстві. У таємниці від матері вона відвідувала дитячий хор “Сонечко”, в якому стала солісткою. Крім цього, Євгенія проявляла себе у моделінгу.

У 2004 році артистка стала мамою. У неї народилася чудова донечка, яку назвали Ніною.

Втім, таке активне і насичене життя довелося поставити на паузу, адже у 2009 році хвороба підкосила Власову. Довго у мережі гуляли чутки про те, що співачка має онкологію. У цьому ж році вона перенесла операцію.

Такою була свого часу Євгенія Власова. Фото взято на просторах мережі.

У 2017 через наслідки хірургічного втручання та хіміотерапії довелося знову злягти на лікарняне ліжко. Втім, сама Євгенія зазначала не раз, що у неї була не онкологія, а просто лікарі взяли рішення лікувати її такою серйозною терапією.

…Її запросили на “Голос країни”. Коли Євгенія почула власну пісню, це настільки її розчулило, що жінка сиділа у залі зі сльозами на очах.

Євгенія Власова. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Колеги-зірки нагадали Євгенії, що їй пора вертатися у шоу-бізнес. На сторінці Інстаграму співачка подякувала всім зірковим тренерам, проте так і не сказала, чи готова повернутися на сцену.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.