З ким зустрічала до свого шлюбу Оля Полякова та чому полишила коханого заради стосунків з Вадимом Поляковим

Оля Полякова - яскрава зірка, яка підкорила не одне чоловіче серце. Втім, кому вона відкрила своє?

Родину Олі Полякової вважають чи не однією зі зразкових серед зірок шоу-бізнесу. Вже більше 10 років вона у щасливому шлюбі з бізнесменом Вадимом, народила пара двох чудових доньок та відбудувала своє родинне гніздечко.

Оля і Вадим Полякови. Фото взято на просторах мережі.

Та як утворився цей шлюб та кого мала у серці епатажна співачка?

Історія кохання Олі Полякової

Вадим і Оля зустрілися у 2003 році. Молодій артистці було лише 19 років. У неї були стосунки. В інтерв’ю Маші Єфросиніній, співачка скаржилася, що коли їй було 17 років, її обранець часто здіймав на неї руку. Вона покинула його, а він вирішив помститися і разом з друзями тумаками нагородив майбутню зірку.

Суперблондинка Оля Полякова показала жіночні форми під водою
Суперблондинка Оля Полякова пережила справжню трагедію. Фото взято на просторах мережі.

Втім, і після інциденту у неї були інші стосунки. Проте, імені обранців зірка не розкриває. Коли вона зустріла врешті-решт свого чоловіка – вирішила покинути бойфренда. Вадим своєю чергою розлучився з дружиною.

Оля Полякова з чоловіком
Оля Полякова з чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Після того, як обидва закоханих порвали зі своїми колишніми стосунками, їх роман вийшов на новий рівень. У знак прихильності до Олі, Вадим вирішив подарувати їй квартиру у престижному столичному районі.

У родині Олі Полякової – гармонія. Фото взято на просторах мережі.

Втім, здавалося б така популярна та відкрита до своїх прихильників зірка все одно приховує подробиці особистого життя. Досі невідомо, скільки років чоловіку Полякової, який у нього бізнес.

 

Схожі статті