Немолодий наречений онучки Софії Ротару показав, з чого починає ранок мільйонер: не з зустрічей з коханою

Чарівна онучка Софії Ротару знайшла собі справжнього красеня-мільйонера. Давайте подивимося, як проводить свій ранок успішний чоловік.

Софія Ротару виховала справжню красуню та модель – Соню Євдокименко. Родина відправила дівчину на навчання закордон у США. Онучка легенди вивчає дизайн, але її бабуся відчуває, що все навчання скоро закінчиться, адже у красуні є наречений Денис. Красень і мільйонер, який серйозно ставиться до Соні.

Софія Ротару і Софія Євдокименко
Софія Ротару і Софія Євдокименко. Фото взято на просторах мережі.

Закохані багато часу проводять разом: гуляють, мандрують, відвідуються фотосесії.

Спільна фотосесія онучки Софії Ротару з обранцем. Скріншот взято з Інстаграм сторінки.

Звати хлопця Денис, йому 33 роки. Чоловік – віце-президент крупної маркетингової компанії. Окрім роботи він активно веде свою Інстаграм-сторінку, де ділиться своїми досягненнями та інколи дає цінні поради іншим підприємцям. А ще його компанія увійшла у рейтинг 30 кращих стартапів України.

Привітав в Інстаграмі майбутнього зятя навіть батько Соні Євдокименко – Анатолій Євдокименко.

Батько Соні Євдокименко привітав майбутнього зятя. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Дениса Жданова.

Також він знімає сторіз і ось, нещодавно показав, як проводиться свій ранок. Починає свій день чоловік з пробіжки. Потім у його розкладі медитація, після якої він ще не снідає, але випиває склянку соку. Далі – холодний душ та час на перегляд новин.

Денис Жданов показав вид парку, де виконує ранкову пробіжку та підписав, як починається його день. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки.

Що ж, видно, що чоловік веде досить активний спосіб життя і не соромиться показувати приклад.

Схожі статті