Продюсер Андрія Данилка ошелешив новиною про хворобу зірки: превеселої Сердючки більше вже немає. Подробиці

Андрій Данилко на сцені випромінює позитив та креатив. Проте, у реальному житті його доля складається інакше.

Андрій Данилко став справжнім улюбленцем публіки. Завдяки своєму образу Вєрки Сердючки він підкорив весь простір СНД. Чоловік може розвеселити цілий концертний зал лише одним жартом, але інколи у реальному житті не може дати сам собі ради. Виявляється, на душі у справжнього Данилка не все так сонячно.

Вірка Сердючка
Вєрка Сердючка. Фото взято на просторах мережі. 

Андрій Данилко не раз розповідав, що його образ запальної та нахабної Вєрки Сердючки далекий від його справжньої душі. Він надає перевагу спокійному життю та інтровертній обстановці. До речі, в артиста досі немає родини…

Вєрка Сердючка. Фото взято на просторах мережі. 

Популярність цього образу феноменальна. Андрій не випускає регулярно альбомів чи треків, але досі лишається впізнаваним. Цього року Вєрка святкує свої тридцятиріччя на сцені. Продюсер артиста, Юрій Нікітін, розповів, що готується дещо особливе на грандіозний ювілей.

Юрій Нікітін розповів нові подробиці про життя Андрія Данилка. Скріншот взято з кадру передачі Зірковий шлях.

Втім, є в Андрія реальна проблема, яка заважає творити. Вже давно у ЗМІ ширилися чутки про те, що співак має проблеми зі здоров’ям. Проте, його близьке оточення не розповідало деталей. Вперше, у програмі “Зірковий шлях” подробиці розповів продюсер.

За словами Нікітіна, Данилко страждає на депресію. Найгірше почував себе артист у 2007 році. Зараз він переживає ці періоди легше та простіше, а кілька років тому навіть брав творчі паузи.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.