Home Шоу-бізнес Репер Серьога розповів про розлучення та ошелешив заявою: “Має право чоловік ударити жінку”. Деталі

Репер Серьога розповів про розлучення та ошелешив заявою: “Має право чоловік ударити жінку”. Деталі

Репер Серьога розповів про розлучення та ошелешив заявою: “Має право чоловік ударити жінку”. Деталі
Репер Серьога та його дружина

Поліна Ололо та репер Серьога здавалися міцною парою українського шоу-бізнесу: досить тривалий час, 9 років, були разом, народили дітей. Втім, згодом виявилося, що закохані так і не узаконили своїх стосунків, а коли вирішили розійтися – почалися скандали, у які було втягнуто малолітніх дітей.

Репер Серьога зі своєю цивільною дружиною Поліною. Фото взято на просторах мережі.

Жінка стверджувала, що через свої залежності Серьога бив її, а потім взагалі викрав спільних дітей. Сталося це у 2019 році. Зараз хлопчики живуть із батьком. Ололо стверджує, що артист не дозволяє дітям бачитися з нею.

Поліна зі своїм сином. Фото взято на просторах мережі.

Втім, сам Серьога вирішив розповісти про конфлікт в інтерв’ю Дмитру Гордону. Журналіст напряму запитав артиста про те, чи правда, що під час запоїв він бив цивільну дружину до пів смерті.

Репер Серьога на інтерв’ю у Дмитра Гордона. Скріншот взято з кадру передачі.

“Чи має право чоловік вдарити жінку?…Я вважаю, що має. І навіть мусить…У ситуації, коли це єдиний спосіб урятувати їй життя або врятувати життя іншій людині”, – відповів на питання про побиття дружини артист.

Також Дмитро Гордон знайшов інформацію про те, що сестра репера скаржилася на побиття. Серьога заперечив. Він зазначив, що має дуже гарні стосунки з жінкою і вона ніколи не могла оприлюднити таку інформацію.

За словами артиста, якщо десь і було таке повідомлення, то тільки у тому випадку, якщо акаунт сестри зламали.