Український шоу-бізнес наповнений фізиками, фізруками та юристами: на кого вчилися Потап, Кондратюк та інші

Не всі зірками стають, деякі ними народжуються!

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк

Народився Ігор 14 березня 1962 року в селі Пригір’я, що в Херсонській області, в сім’ї голови райвиконкому. Навчаючись у школі, зацікавився точними науками, мріяв осягнути науку астрономію і навчитися грі на саксофоні. Крім навчання відвідував секцію бальних танців, співав у хорі. В останніх класах підробляв у колгоспі, допомагаючи на зборі врожаю. На першу зарплату в 70 рублів купив збільшувач для об’єктива фотоапарата.

Здобувши золоту медаль, в 1979 році вступив до Київського державного університету на фізико-математичний факультет. Захистив диплом, присвячений вивченню оптики твердого тіла. У 1984 році вступає на роботу в Інститут молекулярної біології і генетики НАН України на посаду молодшого наукового співробітника, де в співавторстві з колегами написав понад 100 наукових статей, присвячених вивченню фізики твердого тіла. Через 12 років Ігор захистить кандидатську дисертацію з біології.

Олексій Потапенко

Потап

Потап народився 8 травня 1981 року в столиці України. Батьки привчили сина до дисципліни і зуміли сформувати в ньому твердий характер. Ще в дитинстві Потап проявив інтерес до багатьох сфер життя. З юних років займався плаванням і водним поло і заробив звання майстра спорту. Писав пісні і вірші. У 13 років він навіть спробував записати перші композиції, тільки батьки вважали це захоплення сина несерйозним.

Після закінчення школи Олексій став студентом Київського університету фізичного виховання, де встигав поєднувати навчання і гру в університетській команді КВН. Після вузу Потапенко світила кар’єра тренера або вчителя фізкультури, але батько наполягав на продовженні освіти, і син послухався. На цей раз хлопець вступив до Київського економічного університету і став магістром економічних наук.

Дмитро Монатік

Після закінчення школи потрібно було визначатися з професією. Батькам хотілося, щоб син вже в молодості одержав серйозну освіту, а вже спів та танці нехай будуть приємним бонусом до фундаментальної спеціальності. У 2003 році молодий чоловік вступив до Міжрегіональну академію управління персоналом, де вибрав юридичний факультет. Але, відбуваючи пари як повинність, він жив лише тим, що ввечері буде займатися піснями і танцями.

Володимир Дантес

У школі Володимир не відчував проблем з успішністю, але відрізнявся бешкетним характером, і його не раз виганяли з класу за погану поведінку. Незабаром юнак вступив до музично-педагогічного училище, навчання в якому дозволило виявити талант у майбутньому. У цьому навчальному закладі майбутній музикант отримав спеціальність педагога з вокалу.

Однак, батьки порадили отримати більш перспективну професію. Володимир вступив до Харківського політехнічного інституту на спеціальність “фінансове управління бізнесом”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.