Григорій Решетник забрав родину та вилетів за кордон: що тепер буде з телешоу “Холостяк” та учасницями?

Що ж тепер буде з Михайлом Заливако та учасницями?

Сьогодні в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація, що велика зіркова родина Решетників покинула Україну та відправилася за кордон.

Григорій Решетник забрав усі родину

Так, популярний український телеведучий Григорій Решетник вирішив влаштувати своїй коханій родині відпустку. Зірка забрав дружину Христину та усю малечу включаючи крихітного  Сашка, якому лише 6 місяців. Знаменитість тримає у курсі діла всіх підписників і постійно публікує нові фотографії з аеропортів, літаків, тощо.

Судячи з тривалості перельоту та кількості пересадок, родина відправилася досить далеко. Однак, ні Христина, ні Григорій не розповідають користувачам, куди ж саме вони направилися. Єдине — телеведучий запропонував відгадати місце призначення.

Більшість українських селебритіз вважає, що це Мальдіви. Тому варто прийняти до уваги цю популярну думку. Адже друзі та знайомі Григорія скоріш за все знають про поїздку та плани зірки. Однак не менш популярним варіантом є Домінікана.

Що буде з Холостяком?

Григорій Решетник обіцяє на сьогодні ефір “Як вийти заміж” і на завтра, як завжди черговий ефір “Холостяка”. Тому з проектом все добре. Очевидно, що усі випуски романтичного шоу уже відзняті, і Михайло Заливако на сьогодні вже має обраницю. Тому для користувачів є сенс добряче попорпатися в мережі та знайти підказки. Можливо, фанатам шоу пощастить, як в минулий раз, і вони зможуть розсекретити обраницю парубка.

Нагадуємо, що на головному романтичному шоу України залишилося лише 6 дівчат, які чекають на свої троянди.

Схожі статті