Камалія прийняла іслам, але хіджаб не поспішає одягати: чому навіть Захур не може привчити до канонів

Історія кохання Камалії - надзвичайна. Дізнайтеся на що відважилася співачка заради коханого.

Камалія. Героїня цього матеріалу – унікальна особистість, яка попри всі статки та розкіш, змогла лишитися добросердечною жінкою. Співачка – бажана героїня на багатьох концертах та проектах, а ще їй віртуозно вдалося поєднати кар’єру та материнство.

Родина Камалії навіть отримала відзнаку, як зразкове сімейство.

Камалія з родиною отримала премію “Родина року”. Фото взято на сторінці організаторів події у фейсбуці.

Втім, народження двох діток коханому Захуру – не єдиний подвиг артистки. Заради свого обранця, Камалія змінила навіть свою віру. До зустрічі з Мохаммадом співачка сповідувала християнство, але одружившись – стала мусульманкою.

Чому Камалія не слідує мусульманським канонам?

Наталія Шмаренкова (так звати Камалію насправді) була християнкою та хотіла, аби й її доньки були також християнами. Втім, чоловік наполіг, щоб дівчата приймали мусульманство.

Камалія. Фото взято на просторах мережі. 

Зазвичай ми звикли бачити мусульманок у хіджабах, з повністю закритими від очей тілами. Камалія ж інколи на виступах дозволяє собі відверті образи.

Втім, слід зазначити, що мусульманство, як і християнство буває різним. Видно, що Захур звик до більш світського стилю. Більше того, заради своєї коханої він навіть поступився певними правилами своєї релігії. Зокрема, дозволив, щоб у Мірабелли та Арабелли були символічні хрещені батьки.

Камалія та Мохаммад Захур. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.