Максим Галкін та Алла Пугачова лишилися рідні у дуже молодому віці: втрати цієї пари просто вражають

Наші родичі - найдорожче, що ми маємо у житті. Часто буває так, що вони ідуть від нас дуже рано...

Максим Галкін та Алла Пугачова стали родиною один для одного родиною у 2011 році. Ніхто до останнього не вірив, що ці двоє зможуть витримати хоч рік не розлучившись один з одним. Знаючи Аллу, як досвідчену відвідувачку РАГСу, у це повірити було не складно.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото взято на просторах мережі. 

Після двох років спільного життя пара народила двох чудових діток: двійнят Лізу та Гаррі. Втім, не лише у цього подружжя одне на двох щастя – горе також одна на двох. Річ у тім, що і Максим, і Алла у достатньо молодому віці почали втрачати родичів.

Максиму було всього 26 років, коли не стало його батька. Через два роки не стало його мами. З батьками гуморист був дуже близьким.

Максим Галкін разом з батьками. Фото взято на просторах мережі.

Найважче було тоді, коли хлопець бачив, що його рідні поступово помирають від хвороби. Він провів останні хвилини життя у палаті батька, коли той вже навіть не міг самостійно дихати. Найбільше про що шкодує пародист – це те, що його родина так і не змогла відгуляти його весілля, а також побачити своїх онуків.

Коли Аллі було 31 рік – не стало батька, у віці 35 років – вона втратила свою маму.

Алла Пугачова та її мама Зінаїда. Фото взято на просторах мережі.

Мама Примадонни пройшла Другу світову війну. На фронті познайомилася з батьком. Втім, у Алли лишався рідний брат. З ним їй теж довелося попрощатися у 2011 році.

Схожі статті