Філіп Кіркоров чесно зізнався, що його життям керує Ані Лорак. Що між зірками насправді: дружба чи кохання?

Філіп Кіркоров перерахував жінок, які керують його життям, і Ані Лорак виявилася першою в списку.

30 квітня співакові виповнилося 54 роки. У цей день він прийшов в студію програми “Вечірній Ургант”, адже для появи перед камерами у нього був професійний інтерес. Справа в тому, що в шоу відбулася прем’єра його нової пісні “KOMILFO”, записаної дуетом з 30-річною українською співачкою Анною Корсун, яка виступає під псевдонімом MARUV.

Нова подруга Філіпа Кіркорова Анна Корсун

Розповісти про роботу над композицією і прем’єрі кліпу Кіркоров прийшов в телешоу разом з MARUV, що викликає у нього захоплення. За словами Філіпа Бедросовича, вона надихнула його на заняття в спортзалі, схуднення і зміну іміджу.

Анна Корсун та Філіп Кіркоров у студії Івана Урганта

“Для того щоб заспівати з цією розкішною жінкою і відповідати її приголомшливій формі, я був зобов’язаний до свого дня народження виглядати в 54, як вона в свої 30”, – сказав він Івану Урганту.

Співак назвав MARUV своїм “бісом в ребро”. Розповідаючи про дружбу з нею, Кіркоров повідомив, що вона змусила його зайнятися фітнесом. Протягом шести місяців артисти працювали над піснею і тому багато спілкувалися.

Життя Філіпа

Кіркоров також повідомив, що його життям керують одні жінки.

“У моєму житті завжди всім рулять жінки, причому на “а”: Ані Лорак, Анна Нетребко, Аня Maruv, Алла Агєєва, ну і все”, – сказав Кіркоров.

Ургант за нього вирішив продовжити перерахування і згадав Аллу Борисівну Пугачову.

“Там своя історія, що не всує”, – відреагував Філіп.

Таким чином, Філіп згадав Кароліну самою першою у списку.

Одна з фотографій, яка стала причиною пліток про роман Філіпа та Кароліни.

До речі, про зіркових друзів ходило багато пліток, адже вони дуже неоднозначно  поводилися на публіці. Мовляв Кіркоров давно закоханий в Лорак і це видно. Втім, офіційного підтвердження ці заяви не отримали. Хоча сильний емоційний зв’язок між артистами видно навіть неозброєним оком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.