Анастасія Волочкова продала квартиру, аби вивезти свого таємничого коханця Олега на Мальдіви: може дозволити

Балерина Анастасія Волочкова полетіла зі своїм таємничим Олегом на Мальдіви, звідки не перестає публікувати купу пляжних фото, в тому числі з обранцем.

Судячи з Інстаграму Анастасії Волочкової, вже близько року вона знаходиться у відносинах с чоловіком на ім’я Олег, особистість якого вона приховує від широкого загалу.

Зірка балету регулярно ділиться своїм щастям в соцсмережах, та навіть виставляє спільні знімки з коханим, але частіше за все він не потрапляє в кадр повністю. Втім, на цей раз балерина нарешті показала обранця з голови до п’ят, прикривши лише його обличчя, тоді як раніше вона буквально демонструвала лише деякі його частини — то руку, то ногу. Кохання, безсумнівно, творить дива.

Збираємо обранця Волочкової по частинах
Збираємо обранця Волочкової по частинах

Зараз Анастасія та Олег відпочивають на одному з райських мальдівських островів. Закохані зупинилися в елітному бунгало з приватним пляжем, кожного вечора вони вечеряють на берегу Індійського океану, а днями насолоджуються бірюзовими водами та пекучим сонцем. До речі, злостивці та навіть прихильники вважають, що балерина самотужки оплачує цей розкішник відпочинок.

Анастасія Волочкова зі своїм обранцем Олегом на Мальдівах
Анастасія Волочкова зі своїм обранцем Олегом на Мальдівах

Ні для кого не секрет, що відпустка на Мальдівах коштує шалених грошей, а оскільки нещодавно Волочкова продала свої квартири в Астрахані, користувачі мережі впевнені, що саме на ці гроші вона і відвезла коханця на курорт. Мова йде про апартаменти на берегу ріки Волги, які дісталися їй від колишнього співмешканця Ігоря Вдовіна в якості погашення боргу. Всього у власності Анастасії знаходяться 20 квартир, кожна з яких коштух від 3 до 6 мільйонів рублів (1,1-2,2 млн гривень).

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Сама танцівниця все заперечує. Варто відзначити, що вона частіше за іншіх зірок стикається з критикою в соцмережах, тому вважає, що негатив у коментарях їй пишуть виключно через заздрість, а продаж нерухомості ніяк не пов’язаний з грошима на відпустку:

“І в мене, і в Олега достатньо можливостей відпочивати на курортах. Просто різного рівня… Що ми і робимо. Я надаю перевагу елітним та можу собі це дозволити з 20 років”, — похвалилася Анастасія.

А якщо хочете дізнатися, чому балет Волочкової відрізняється від балету її інших колег по сцені, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.