Ані Лорак підозрюється у приховуванні справжніх розмірів доходів від податкової: на поп-діву вже чекає суд

Ані Лорак здивувала необачним вчинком: вказала в податковій декларації нулі і насолоджувалася розкішшю.

Усі знають, що Ані Лорак доволі заможна співачка. Про це вона сама розповідала, коли порівнювала свої багатства зі статками колишнього чоловіка Мурата. Кароліна живе у неймовірні красі садибі, катається на білосніжних яхтах та орендує приватні літаки.

Така необачність може серйозно відгукнутися на авторитеті людини, особливо якщо вона ухиляється від виплати реальної суми податків.

Ані Лорак
Ані Лорак

В Україні співачка вже знаходиться у чорному списку українською податкової інспекції. Список цей містить імена тих, хто регулярно відхиляється від надання інформації про свої доходи.

Що накоїла Ані Лорак?

Журналісти редакції “Версія” з’ясували, що для “Шоу Діва” Ані Лорак, яке готується до старту, було використано доволі великий бюджет, який згідно з податковими деклараціями, Ані Лорак ніяк не змогла б фінансово потягнути. Зараз російська ФНС особливо зацікавилася прибутками співачки, яка ймовірніше за все приховувала реальні доходи від служби.

Ані Лорак
Ані Лорак

ЗМІ вказують на цікаву деталь: нібито співачка вказала в документах, що концертний бізнес її компанії “Ані Лорак Продакшн” приносить майже нульовий прибуток. При цьому, за даними відкритих джерел, дохід артистки за 2019 рік склав 44 254 000 рублів, а витрати – 29 064 000 рублів. Крім того, кілька років тому виконавиця сама проговорилася, що отримує по 50 тисяч доларів за концерт.

Відомо також, що на компанії Кароліни Куєк на даний момент висять стягнення від податківців на суму 11576 рублів, однак Лорак не поспішає розбиратися з  боргом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.