Валерій Меладзе запевняє, що Ані Лорак бреше про домагання: співак розповів інакшу правду про співачку

Валерій Меладзе нарешті перервав мовчання та пояснив, чому домагання були неможливими.

Російським та українським шоу-бізнесом досі шириться скандал пов’язаний з Костянтином Меладзе, який нібито домагався своїх підопічних. Вперше про це розповіла Ані Лорак Борису Корчевніковому, а потім приєдналися й інші артистки. За  словами Лорак, працюючи з Меладзе, вона одного разу зрозуміла, що він бачить в ній не тільки перспективну артистку. Співачка розповіла, що від нього надійшли досить особисті пропозиції, однак вона ніколи не хотіла потрапити в шоу-бізнес таким шляхом.

Брехня чи правда?

Втім, з’явилося і ті, хто не повірив у розповідь Кароліни та запевнив глядачів, що співачка або неправильно виразила думку, або ж набрехала.

Валерій та Костянтин Меладзе.

Сам продюсер ніяк не коментує ситуацію, а ось його брат Валерій вступився за нього:

“Він завжди до неї ставився як до молодшої сестри. Це я точно знаю. Ходімо зараз запитаємо у неї про це. Вона на телебаченні сказала, що мій брат її домагався? Через вас мій ліфт поїхав без мене”

Ще одна жертва

Нещодавно і Тетяна Найник, яка увійшла до складу групи “ВІА Гра” в 2002 році, розповіла про те, що стала жертвою домагань з боку продюсера Костянтина Меладзе.

За словами співачки, одного разу Меладзе викликав її і почав висловлювати претензії, які дівчині були незрозумілі, а потім посадив її до себе на коліна. Артистка додала, що розгубилася і не знала, як себе вести, тому просто акуратно відсторонилася. Через півроку вона покинула колектив.

Схожі статті