Олег Винник посеред концерту встав перед Таюне на коліно: таємна дружина повелителя вовчиць більше не таємна

Пара Олега Винника і Таюне є однією з найтаємничих у всьому українському шоу-бізнесі, але публіка вже давно впевнена, що вони дійсно пара.

Навколо Олега Винника і Таюне ходить багато домислів, які нічим офіційним не підкріплені, тим не менш, ЗМІ рясніють заголовками про те, що бек-вокалістка головного вовка країни приходиться йому дружиною.

Квітка Таюне
Квітка Таюне

Одружилися вони ще в молодості, коли були студентами, потім зі стартом кар’єри Олега в Німеччині, де він грав в мюзиклах, у них народився син Юліан. Зараз хлопець нібито живе все там же, а зіркові батьки відвідують його в перервах між гастролями.

Новий поштовх чуткам про відносини між Винником і Сватко дав їх останній концерт. Так, у себе в Інстаграмі артист опублікував підбірку фото з виступу, на одному з яких він романтично встав на коліно і вразив своїм чуттєвим поглядом не тільки Таюне, а й тисячі прихильниць.

Олег Винник встав на коліно посеред концерту
Олег Винник встав на коліно посеред концерту

До речі, Таїсія на цей раз була одягнена у чорну блузу, пишну шкіряну спідницю і високі чоботи-ботфорти, Олег же з’явився перед слухачами в звичному образі — чорному костюмі з фірмовою футболкою під піджаком.

Таюне і Олег Винник на останньому концерті
Таюне і Олег Винник на останньому концерт

Незважаючи на величезний інтерес фанатів до цього таємного роману, головні його “підозрювані” не дають ніяких коментарів. За словами співака, нічого спеціально він не приховує, просто він не афішує подробиці особистого життя, оскільки навіть гранична відкритість не вгамує інтерес, а лише підстьобне його ще більше. І цьому не буде ні кінця, ні краю.

Хто ще підходить на роль головної жінки Олега Винника, крім Таюне, дізнавайтеся з наступного відео на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.